Ανεξέλεγκτο το «πάρτι» ρουσφετιών: Από το «Γερούν, γερά» στον ΟΟΣΑ με απόφαση Κικίλια, ο Λ. Λιαρόπουλος

Συνεχίζουν να έχουν σειρά προτεραιότητας όσοι πρωτοστάτησαν στον αντι-ΣΥΡΙΖΑ αγώνα

Ο Ομότιμος Καθηγητής Οργάνωσης και Οικονομικών Υγείας, Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Λυκούργος Λιαρόπουλος, θα εκπροσωπεί πλέον τη χώρα μας για θέματα υγείας στον ΟΟΣΑ.

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας τον όρισε ως Εθνικό Εκπρόσωπο στην επιτροπή υγείας για τα δεδομένα υγείας και εμπειρογνωμόνων λογαριασμών υγείας του ΟΟΣΑ σε αντικατάσταση του Φίλιππου Ταραντίλη.

Όλοι βέβαια θυμόμαστε το εμβληματικό ποστάρισμα του Λ. Λιαρόπουλου…«Γερούν.. γερά… Σπάστου τον τσαμπουκά…!» «Ο Βαρουφάκης ως γνήσιος Ελλην νομίζω ότι με bullshits [μαλακίες στα ελληνικά] και χαμογελάκια θα κέρδιζε την παρτίδα. Συνέβη αυτό που πάντα συμβαίνει. Οταν κάνεις τον έξυπνο σε λαούς που έχουν περάσει από τον Διαφωτισμό με όπλο σου τη φουστανέλλα. Ευτυχώς ο Ολλανδός δεν μάσησε. Η συνέχεια στο Eurogroup…!!!»

λιαρόπουλος γερούν

Μια σπάνια και συγκινητική στιγμή στήριξης των δανειστών απέναντι στο «βάρβαρο καθεστώς» ΣΥΡΙΖΑ .

Τώρα, με αφορμή το διορισμό του ο κύριος Λιαρόπουλος, φτάνει στο σημείο να ομολογεί δημόσια πόσο χαρούμενος και περήφανος νοιώθει που η αντι-ΣΥΡΙΖΑ εκστρατεία του και το ξεδιάντροπο «Γερούν.. γερά… Σπάστου τον τσαμπουκά…!», του «άνοιξε» την πόρτα του ΟΟΣΑ.

Με υπογραφή του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, βεβαίως…

Κουτί Πανδώρας

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί