Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο του Γ. Δεικτάκη

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του πρώην βουλευτή Ηρακλείου και ΓΓ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, απευθύνουν ο πρωθυπουργός και άλλοι παράγοντες.

Δείτε: «Έφυγε» ο Γιώργος Δεικτάκης- Υπέστη ανακοπή στο γήπεδο του ΟΦΗ

Το μήνυμα του Κ. Μητσοτάκη

Συλλυπητήριο μήνυμα Περιφερειάρχη Κρήτης για την απώλεια του Γ. Δεικτάκη

Με μήνυμα του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης εκφράζει τη θλίψη του και τα συλλυπητήρια του για την ξαφνική απώλεια του Γεωργίου Δεικτάκη.

«Ο Γιώργος Δεικτάκης ως Βουλευτής Ηρακλείου, ως Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, αλλά και ως φίλος του αθλητισμού υπηρέτησε με εντιμότητα και επάρκεια τη δημόσια ζωή», τονίζει ο κ. Αρναουτάκης.

«Ως Περιφέρεια Κρήτης τον αποχαιρετούμε με σεβασμό εκφράζοντας θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, τη σύζυγο και τους δύο του γιούς», αναφέρει ο Περιφερειάρχης Κρήτης.

Συλλυπητήρια του Δημάρχου Ηρακλείου

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για τον θάνατο του Γιώργου Δεικτάκη:

Ο Γιώργος Δεικτάκης υπήρξε μια προσωπικότητα με πολύπτυχη και γόνιμη πορεία στην κοινωνία και στην πολιτική.

Ως οδοντίατρος, ως στέλεχος του Αθλητισμού, ως Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, διακρίθηκε για την συνέπεια, το ήθος και την ουσιαστική προσφορά του.

Κατά την θητεία του ως βουλευτής, με συνειδητή έγνοια πάντα για τους πολίτες και τους δημοκρατικούς θεσμούς, συνέβαλε στην πρόοδο και στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Η βαθιά, ανυπόκριτη καλοσύνη και το γνήσιο ενδιαφέρον του για τον συνάνθρωπο, απετέλεσαν χαρακτηριστικά τα οποία μαζί με την σταθερά χρήσιμη παρουσία του στα κοινά, τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό στην κοινωνία του Ηρακλείου και καθιστούν την απώλειά του δυσαναπλήρωτη.

Συλλυπούμαι θερμώς την οικογένειά του“.

Ο Μ. Σενετάκης

Με τον Γιώργο Δεικτάκη υπήρξαμε συναγωνιστές στο ίδιο ψηφοδέλτιο και κατόπιν βουλευτές. Υπερασπιζόταν με ασίγαστο πάθος τις ιδέες του και ήθελε να προσφέρει στον τόπο του, την Κρήτη, που αγαπούσε. Εκπροσωπούσε μια γενιά που έδωσε σκληρές μάχες για την παράταξη, υπό αντίξοες συνθήκες. Για πολλά χρόνια την υπηρέτησε με απόλυτη συνέπεια, για αυτό και έχαιρε του σεβασμού και της εκτίμησης όλων. Θλίβομαι βαθειά για τον χαμό του. Στην σύζυγο του Ριρίκα και στα παιδιά του Νίκο και Γιάννη, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια”.

Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου

«Αποχαιρετούμε σήμερα τον πρώην βουλευτή του Κόμματός μας Γιώργο Δεικτάκη. Υπήρξε ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη μας, καθώς πάντα στεκόταν δίπλα σε όποιον το είχε ανάγκη. Κατά την πολυετή παρουσία του στην πολιτική ζωή του τόπου διακρίθηκε για την προσήλωσή του στις αρχές και τις αξίες της Παράταξής μας.Για τον θάνατό του εκφράζουμε στην οικογένειά του τη βαθιά μας θλίψη».

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης

“Σήμερα, Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019, έφυγε από τη ζωή ο π. Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Γιώργος Δεικτάκης. Η Συντονίστρια Μαρία Κοζυράκη και όλα τα στελέχη του φορέα, τον οποίο ο Γ. Δεικτάκης υπηρέτησε άξια και ικανά για δύο χρόνια, πληροφορήθηκαν για την αναπάντεχη απώλεια του πρώην επικεφαλή της Αποκεντρωμένης με μεγάλη έκπληξη και βαθιά θλίψη.

Ο Γιώργος Δεικτάκης, πέρα από όσα έχει προσφέρει μέσα από τη μακρόχρονη πορεία του στην πολιτική ζωή του τόπου, και ως μέλος του Εθνικού Κοινοβουλίου, διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Κρήτης καθώς και Πρόεδρος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης από το 2012 έως το 2014. Υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του και χρήσιμος σε κάθε αρμοδιότητα που άσκησε. Ήταν άνθρωπος δίκαιος, τίμιος, συγκαταβατικός και ιδιαίτερα ενθαρρυντικός και υποστηρικτικός στους νέους ανθρώπους και στη σύγχρονη διοίκηση.

Η Συντονίστρια και το προσωπικό της Αποκεντρωμένης Διοίκησης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του, στη σύζυγο και στους γιους του, Νίκο και Γιάννη. Ο Γιώργος Δεικτάκης άφησε πίσω του μια μεγάλη παρακαταθήκη ήθους και αξιοσύνης στον πολιτικό στίβο καθώς και στη δημόσια διοίκηση. 

Δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Αιωνία του η μνήμη.

Όλες οι Υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, σε όλες τις πόλεις της Κρήτης, θα κλείσουν αύριο Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στις 14:00 (2:00 μμ) εις ένδειξη πένθους και με σκοπό τη διευκόλυνση των υπαλλήλων για να παραστούν στην κηδεία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο.”

Ο Σωκράτης Βαρδάκης

«Ο Γιώργος Δεικτάκης υπήρξε ένας άξιος αγωνιστής της ζωής. Η ενασχόλησή του με την πολιτική την οποία υπηρέτησε με εντιμότητα και ανιδιοτέλεια, παραμένει δείγμα γραφής για όλους. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Ο Χάρης Μαμουλάκης

Με βαθύτατη θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του εξαίρετου επιστήμονα, πολιτικού και οικογενειάρχη, Γιώργου Δεικτάκη.

Ο Γιώργος Δεικτάκης ήταν πάντα δίπλα στον άνθρωπο. Απ’ όποια θέση κι αν υπηρέτησε τον τόπο μας ο Κρουσανιώτης γιατρός και πολιτικός, έδινε πάντα το μέγιστο των δυνατοτήτων του. Με εντιμότητα και χωρίς να λογαριάζει προσωπικό κόστος, είχε ως μόνο στόχο να προσφέρει και να φανεί χρήσιμος στην κοινωνία.

Στην οικογένεια και τους οικείους του, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

Ο Γιάννης Κουράκης

Με πολλή θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αιφνίδιο θάνατο του Γιώργου Δεικτάκη, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε το δημόσιο βίο και τον τόπο με ήθος, αξιοπρέπεια και αποτελεσματικότητα από διαφορετικές θέσεις.

Ως άνθρωπος, γιατρός και πολιτικός απολάμβανε την εκτίμηση της κοινωνίας του Ηρακλείου.

Εκφράζουμε στην οικογένειά του τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης

Ο Ηρακλειώτης πρώην βουλευτής Γιώργος Δεικτάκης υπήρξε ένας έντιμος άνθρωπος που στάθηκε με ιδιαίτερο ήθος και σεμνότητα στη δημόσια ζωή.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η Τομεακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΚΚΕ

Η Τομεακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήρια της για τον απρόσμενο χαμό του Γιώργου Δεικτάκη, πρώην βουλευτή της ΝΔ, στη οικογένεια και του οικείους του.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί