Έγινε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία Ελευθερίας (φωτο)

Με πυροτεχνήματα, ένα πολύ όμορφο φωτορυθμικό θέαμα, πολύ κέφι και χιλιάδες κόσμου ξεκίνησαν και επίσημα το βράδυ του Σαββάτου 30 Νοεμβρίου οι εορταστικές εκδηλώσεις στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» του Δήμου Ηρακλείου, στην ασφυκτικά γεμάτη Πλατεία Ελευθερίας.

Η φετινή προσέλευση του κόσμου ήταν πραγματικά εντυπωσιακή και ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, κάτι που επεσήμανε και ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, στον σύντομο χαιρετισμό του. \

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την μαζική απήχηση που έχει αποκτήσει πλέον το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο», το οποίο χαρακτήρισε καλύτερο από κάθε άλλη φορά. Στη συνέχεια, αφού ευχαρίστησε την απερχόμενη αλλά και την παρούσα διοίκηση της ΔΗΚΕΗ, καθώς και όλους όσους συνεισέφεραν στην δημιουργία του «Κάστρου», έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει η φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων δέντρων στην Πλατεία.

H γιορτή είχε ξεκινήσει νωρίτερα με τους «Τροβαδούρους του Ήλιου» και την Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου που ταξίδεψε το κοινό σε χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Κορυφώθηκε αμέσως μετά την φωταγώγηση με την συναυλία του Μάνου Παπαδάκη και του Γιάννη Γιοκαρίνη.

Ρομποτική, ξυλοπόδαρος, κεράσματα και πολύ μουσική στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου

Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους συμπεριλαμβάνει το πρόγραμμα του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου» ( https://www.xristougenniatikokastro.gr/ ) την Κυριακή 1η του Δεκέμβρη.

Το πρόγραμμα:

Μουσική επιμέλεια: Alpha Νews 106,2, Κiss Fm 96,1 και Music Club 105,8

11:00-15:00:«Οι Καλεσμένοι των Ξωτικών»: Τα «Παιδικά Χωριά SOS» και οι κοινωνικές λειτουργοί Μαρία Ποντίκα και Ελεονώρα Χερίδη ενημερώνουν για τα προγράμματα και τις δράσεις του Παιδικού Χωριού SOS, του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας και του Κέντρου Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης.

11:00-15:00: Το Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστημών Κρήτης – RSA (Robotics and Science Academy)- με εορταστικό, θεματικό πρωτάθλημα ρομποτικής για παιδιά και ενήλικες στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο»!

17:00: «Κεράσματα των Ξωτικών»: Η Κωνσταντίνα Χατζηδάκη φτιάχνει υπέροχες τηγανίτες με μέλι για όλους…

18:00: «Οι Καλεσμένοι των Ξωτικών»: Τα Ξωτικά του Κάστρου και υποδέχονται τους επισκέπτες του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου» με face painting!

18:00-19:00: Ο ξυλοπόδαρος Μojo παίζει με τα παιδιά!

19:30: Στην κεντρική σκηνή του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου» τραγούδια έντεχνα και λαϊκά με τις ροκ αποχρώσεις του Κώστα Πρατσινάκη, παρέα με τον Άλεξ Αραμπατζόγλου και τον Βαγγέλη Τσαγκαράκη.

Οι εκδηλώσεις της Δευτέρας

Το πρόγραμμα για όσους βρεθούν στην Πλατεία Ελευθερίας την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου είναι:

Μουσική επιμέλεια: Alpha Νews 106,2, Κiss Fm 96,1, Music Club 105,8

16:30-19:30: «Κεράσματα»: Ζαχαροπλαστική με την  Β. Λιαπάκη του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Ασιτών

18:30 -20:00: «Καλεσμένοι»: «Εργαστήριο χρωμάτων» από το  ΚΔΑΠ Παλιανής 

20:00 : Στην κεντρική σκηνή,  Μilonga και πρόσκληση για χορό από τη Λέσχη Τango, «Tangoneon»

Facebook: Χριστουγεννιάτικο Κάστρο

twitter: @XrKastro

instagram: xristougenniatikokastro

youtube: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ – https://www.youtube.com/watch?v=wr8wvO2oeHs

https://www.xristougenniatikokastro.gr/

e-mails: info@xristougenniatikokastro.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί