Ηράκλειο: Ο δάσκαλος που διδάσκει στα παιδιά σιδηρά πειθαρχία με στρατιωτικά παραγγέλματα…(βίντεο)

Το βίντεο είναι από εκπαιδευτική εκδρομή δημοτικού σχολείου του νομού Ηρακλείου στην Αθήνα.

Δείτε και ακούστε τα στρατιωτικά παραγγέλματα δασκάλου προς τους μαθητές… Κάποιοι μάλιστα στο facebook δηλώνουν “εθνικά υπερήφανοι” που υπάρχουν τέτοιοι εκπαιδευτικοί να διδάσκουν την “ελληνικότητα”…

Απλά ας σχολιάσουμε με τον τρόπο που επισημαίνει πολίτης στο Candiadoc:

“Μην κάνεις λοιπόν χρήση βίας, στη διδασκαλία των παιδιών αλλά να τ’ ανατρέφεις με παιχνίδια, για να μπορέσεις κι εσύ να διακρίνεις ακόμα περισσότερο αυτό για το οποίο το καθένα τους είναι γεννημένο” – Πλάτων .

Δείτε το βίντεο

Σχετικά Άρθρα

3 Thoughts to “Ηράκλειο: Ο δάσκαλος που διδάσκει στα παιδιά σιδηρά πειθαρχία με στρατιωτικά παραγγέλματα…(βίντεο)”

  1. CitizenMitsos

    Δεν ενημερώνεσαι Βιτώρε. Διάβασε εδώ για να καταλάβεις για τι νούμερο μιλάμε και ξύπνα λίγο γιατί κοιμάσαι με τα στιβάνια.

    https://www.koutipandoras.gr/article/o-lohias-daskalos-me-ta-stratiotika-paraggelmata-kai-ta-periergagoysta

  2. Μανόλης Βιτώρος

    Θα περιποιόσουν τον Καραγκιόζη όπως τον αποκαλείς που τόλμησε να μάθει το παιδί σου πειθαρχία και σεβασμό στούς πεσόντες και να αναδείξει στην ψυχούλα του το μεγαλείο της θυσίας τους, αντί να εκφράσεις τον θαυμασμό σου που δεν είναι άλλος ένας διεκπεραιωτής μισθοσυντήρητος δασκαλάκος αλλά ένας πραγματικός λειτουργός; Θα μπορούσα να σου γράψω πόσα πολλά ωφελήθηκαν τα παιδιά από αυτόν τον <> όπως λες αλλά θα πάνε χαμένα.απλά λυπάμαι για τις απόψεις σου και ελπίζω να αναθεωρήσεις για το καλό του παιδιού σου γιατί έχει ανάγκη απο τέτοιους δασκάλους να του μάθουν όσα εσύ δεν μπόρεσες!!!

  3. Ανέστιος

    Έπρεπε να ‘μαι γονέας κανενός απ’ αυτά τα παιδιά και να ‘βλεπα αυτό το video ή να μου έλεγε το παιδί μου τί κάνανε…θα σου τον περιποιούμουνα καλά τον καραγκιόζη

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί