Εγκαινιάστηκε η νέα πτέρυγα του Γηροκομείου των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού

Στα εγκαίνια ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του Γηροκομείου των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού στην περιοχή του Αη Γιάννη.

Η δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού στα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του Γηροκομείου των Ιδρυμάτων Ανδρέας και Μαρίας Καλοκαιρινού:

«H νέα, πλήρως ανακατασκευασμένη πτέρυγα του Γηροκομείου των Ιδρυμάτων Ανδρέα και Μαρίας Καλοκαιρινού, είναι ένα έργο που τιμά την πόλη μας και ανταποκρίνεται εμπράκτως στην ευθύνη της κοινωνίας μας να μεριμνά για την προστασία των ηλικιωμένων συνανθρώπων μας.

     Εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μου σε όσους συνεισέφεραν στην αποπεράτωση αυτής της δομής υψηλού επιπέδου, η οποία έρχεται να προστεθεί στην έτσι κι αλλιώς σημαντική φιλανθρωπική δράση των Ιδρυμάτων Ανδρέα και Μαρίας Καλοκαιρινού, ειδικά όλα αυτά τα χρόνια της πολυμέτωπης δοκιμασίας της χώρας μας, από την οικονομική κρίση.

Ως Δήμος Ηρακλείου θα είμαστε πάντα δίπλα σε προσπάθειες που προάγουν την αλληλεγγύη, την ανθρωπιά και την συμπαράσταση σε όσους έχουν την ανάγκη μας». 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί