Αφήστε τον Πολάκη και αντιδράστε στον Μητσοτάκη και στην κάθε Αγαπηδάκη…

Υπάρχει μια κυβέρνηση που με αυταρχισμό, στρατιωτική πυγμή, επιβάλλει την πολιτική της. Αποδεικνύεται μέσα σε λίγους μήνες ότι συνειδητά παραπλάνησε τον ελληνικό λαό, ειδικά αυτόν που θεωρούμε “μεσαία τάξη”, για να αρπάξει την ψήφο του και να ασκήσει μια πολιτική που να εξυπηρετεί τους φίλους της οι οποίοι εμπλέκονται σε διάφορες παρανομίες, τους διαπλεκόμενους και τους έχοντες και κατέχοντες, ακόμα και με παράνομο τρόπο.

Δεν είναι απλά μια ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική αυτή που εφαρμόζει, δεν είναι μια αντιλαϊκή πολιτική, αλλά στοχεύει στο να βγουν λάδι όλα τα καθάρματα του τόπου, από τους πολιτικούς και τους οικονομικούς παράγοντες, μέχρι τα λαμόγια της νύχτας που κερδοσκόπησαν στην πλάτη του ελληνικού λαού και μετά τον έβαλαν να πληρώσει τα σπασμένα.

Ακροδεξιοί και φασίστες ξεπλένονται μέσω της κυβέρνησης Μητσοτάκη και η διακηρυγμένη “αριστεία” στην πράξη αποδεικνύεται “αχρηστία”. Ακροδεξιοί που χρόνια καταπατούν κάθε έννοια Δημοκρατίας, προκαλούν το δημοκρατικό αίσθημα, αναλαμβάνουν θέσεις και αξιώματα στον δημόσιο τομέα όχι επειδή είναι “του Χάρβαρντ”, όπως λέει η Ντόρα, αλλά επειδή διακρίθηκαν στις αντιδημοκρατικές προκλήσεις, στις ύβρεις και στη χυδαιότητα. Όπως αυτή η Αγαπηδάκη, η χυδαιότητα σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ στο facebook, αυτή που είχε αναλάβει να δολοφονεί χαρακτήρες με τις αναρτήσεις της και τα χυδαία γραπτά της γίνονταν “κείμενα που σπάνε κόκαλα” στα μέσα της διαπλοκής.

Δείτε: Από φανατική αντί ΣΥΡΙΖΑ σχολιάστρια του facebook, Εθνική Συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα!

Κι όταν ο Πολάκης θέλησε να υπερασπιστεί την τιμή και την αξιοπρέπεια του ίδιου και της Αριστεράς, όταν βγήκε να απαντήσει μέσα σε αυτές τις συνθήκες της αυταρχικής λαίλαπας και της επιβράβευσης της αθλιότητας και της χυδαιότητας, η ευγένεια κάποιων στην Αριστερά, θίχτηκε… Και, μέσα σε τέτοιες συνθήκες αυταρχισμού, βγήκαν να κατακρίνουν τον Πολάκη ότι υπερβάλλει και προκαλεί και δεν πρέπει…

Τί μου λέτε!

Έχετε βιώσει όλο αυτό που γίνεται αυτούς τους μήνες; Ή απλά το πιστεύετε μόνο στο επίπεδο της πολιτικής; Έχετε κατανοήσει στην καθημερινότητά σας ότι υπάρχει ένα σύστημα που προσπαθεί ό,τι είναι απέναντί του, ό,τι δεν είναι δικό του, να το δολοφονήσει; Από τον Πολάκη, που δε γουστάρει επειδή είναι ο Πολάκης και καπνίζει, μέχρι τους Έλληνες των 400 και 500 ευρώ, από τη μεσαία τάξη που δούλεψε ψιλό γαζί, μέχρι τα ελάχιστα μέσα ενημέρωσης που δεν έχει καταφέρει να ελέγξει και θέλει με διάφορους τρόπους να πνίξει ώστε να μην υπάρχει μια άλλη φωνή;

Και κάποιοι υποστηρίζουν ότι κακώς μιλάει ο Πολάκης…

Η ευγένεια μάς έφαγε…Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τοποθέτησε, μετά από εξαντλητικές και πολύχρονες διαδικασίες, διοικητές στα νοσοκομεία που πολλοί δεν την ψήφιζαν καν κι η ΝΔ έσπευσε να τοποθετήσει όχι απλά μόνο τους δικούς της, αλλά όλους τους δικούς της, ακόμα και άσχετους και ανίκανους και καταδικασμένους.

Και κάποιοι λένε στον Πολάκη να σιωπήσει…

Πολύ ωραία… Με τον σταυρό στο χέρι, με ευγένειες και αυτομαστίγωμα νομίζετε ότι θα πέσει ο αυταρχισμός και η διαπλοκή…

Αυταρχικό καθεστώς εγκαθιστούν μέρα με τη μέρα, βήμα βήμα. Προσπαθώντας να μην ακούγεται άλλη φωνή, προσπαθώντας να νομιμοποιήσουν όλα τα παράνομα, προσπαθώντας να μην υπάρχει καν δυνατότητα να σκεφτεί διαφορετικά ο πολίτης.

Κι εσείς θυμάστε τις ευγένειες και τα βάζετε με τον Πολάκη…

Το αυτομαστίγωμα της Αριστεράς, το διαρκές της αυτομαστίγωμα είναι ένα από τα προβλήματά της, δεκάδες χρόνια τώρα…

Βρε αφήστε τον Πολάκη και αντιδράστε στον Μητσοτάκη και την κάθε Αγαπηδάκη…

Candiot

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Αφήστε τον Πολάκη και αντιδράστε στον Μητσοτάκη και στην κάθε Αγαπηδάκη…”

  1. CitizenMitsos

    Ακριβώς έτσι! Η πολλή αστική ευγένεια μας έκαψε. Έπρεπε να έχουν πάρει πόδι οι υπονομευτές της χώρας τόσα χρόνια αντί να τους ανεχόμαστε. Είδαμε τα αποτελέσματα.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί