Θλίψη για το νέο θύμα της ασφάλτου στην Κρήτη: Ας είναι ο Δημήτρης το τελευταίο…

Ήταν μόλις 25 ετών…

Σαν κεραυνός έπεσε στην τοπική κοινωνία της Κρήτης, το νέο θανατηφόρο δυστύχημα στο ΒΟΑΚ, το πρωί της Παρασκευής, στο ύψος του Αγίου Ραφαήλ.

Δείτε: Κρήτη: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό στην Εθνική – Εγκλωβίστηκε ο οδηγός (Φωτο)

Νέα τραγωδία στην Κρήτη: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 25χρονος τραυματίας του τροχαίου στην Εθνική

Άλλος ένας νέος άνθρωπος που έσβησε στην άσφαλτο, άλλο ένα παλικάρι που δεν θα γυρίσει ποτέ πίσω στην οικογένεια και στους δικούς του ανθρώπους.

Ο Δημήτρης ήταν μόλις 25 ετών και γύριζε από το Ρέθυμνο. Η κακιά στιγμή, διήρκεσε ελάχιστα κλάσματα του δευτερολέπτου και το χαμογελαστό παιδί, πέταξε για τον ουρανό.

Φτάνει πια… Φτάνει η αιματοχυσία, φτάνουν οι μαυροντυμένες οικογένειες, η Κρήτη αποδεκάτιζεται και επιτέλους ΟΛΟΙ ας κάνουμε κάτι γι’ αυτό…

Ο Δημήτρης και όλα τα άλλα αθώα θύματα αυτού του ακήρυχτου πολέμου της ασφάλτου, δεν θέλουν δάκρυα και μοιρολόγια, ΑΠΑΙΤΟΥΝ πράξεις και πρωτοβουλίες.

Από όλους ΜΑΣ.

Eparxies.gr

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Θλίψη για το νέο θύμα της ασφάλτου στην Κρήτη: Ας είναι ο Δημήτρης το τελευταίο…”

  1. Στάθης Ζωγραφάκης

    Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό, μετά από κάθε δυστύχημα, να ενημερώνεται ο κόσμος σχετικά με τα αίτια που το προκάλεσαν, προκειμένου να μαθαίνουμε, από τα λάθη των άλλων και να προσέχουμε περισσότερο. Όταν δεν ξέρουμε τι έφταιξε, είναι ευνόητο ότι θα κάνουμε τα ίδια λάθη. Οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να ρωτούν την τροχαία, να παίρνουν καταθέσεις, από αυτόπτες μάρτυρες κ.λ.π.για να κάνουν πλήρες ρεπορτάζ. Επίσης σε περιπτώσεις που δεν είναι γνωστά τα αίτια του δυστυχήματος, όταν ξεκαθαριστούν, μετά από κάποιες μέρες, να μας ενημερώνουν έστω και καθυστερημένα, με το πόρισμα των ειδικών.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί