Συμβούλιο της Κοινότητας Νέας Αλικαρνασσού: «Απαράδεκτη απουσία των αρμοδίων Αντιδημάρχων»

Ανακοίνωση εξέδωσε τo Συμβούλιο της Κοινότητας Νέας Αλικαρνασσού, το οποίο συνεδρίασε εχθές για το στεγαστικό πρόβλημα των σχολείων της περιοχής, μέσω της οποίας καταγγέλλει την απαράδεκτη απουσία των αρμόδιων Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων στη χθεσινή συνεδρίαση.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Το Κοινοτικό Συμβούλιο της Νέας Αλικαρνασσού, μετά από την με ΑΠ.110096/04-11-2019 & 118009/22-11-2019 πρόσκλησή του στους αρμόδιους για τη σχολική στέγη Αντιδημάρχους, ήτοι Παιδείας, Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Εντεταλμένο Σύμβουλο Περιουσίας, καθώς και τους Δημοτικούς Συμβούλους που είναι εκλεγμένοι από την περιοχή, αλλά και τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων, συνεδρίασε χθες Πέμπτη 28-11-2019 με θέμα το στεγαστικό πρόβλημα των σχολείων της περιοχής.

Καταγγέλουμε την απαράδεκτη απουσία των αρμόδιων Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων στη χθεσινή συνεδρίαση που το μόνο που φανερώνει είναι η πλήρης απαξίωση του συμβουλίου μας από τη δημοτική αρχή. Οι δικαιολογίες που εκ των υστέρων παρουσίασαν, δεν μας ικανοποιούν. Υπήρχε ο χρόνος για να διαμορφώσουν το πρόγραμμά τους, ώστε να συμμετέχουν στη συνεδρίαση. Πώς, πριν λίγες βδομάδες, «κατάφεραν» να παραβρεθούν οι περισσότεροι σε άλλα Κοινοτικά Συμβούλια και μάλιστα με πρωτοβουλία δική τους και χωρίς ιδιαίτερη πρόσκληση; Μήπως επειδή το ενδιαφέρον τους σταματάει μέχρι την απόσπαση της ψήφου και δεν αφορά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία της περιοχής, τα οποία έχουν οξυνθεί τα τελευταία χρόνια;

Το Κοινοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει τα δίκαια αιτήματα και τον αγώνα των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων της Νέας Αλικαρνασσού για ανέγερση νέου Γυμνασίου, 5ου Δημοτικού, 2ου & 7ου Νηπιαγωγείου, επέκταση 3ου Δημοτικού και μεταφορά του 8ου  Νηπιαγωγείου στις καινούργιες εγκαταστάσεις, καθώς και την άμεση επίλυση όλων των τεχνικών προβλημάτων των σχολείων με δέσμευση σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί