Ο σημερινός καιρός

Ήπιος καιρός με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και νοτιοδυτικούς ανέμους που από το απόγευμα στα πελάγη θα φτάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ.Τοπικές βροχές στα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ:

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι βαθμιαία θα αυξηθούν. Πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών τη νύχτα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές το βράδυ. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η μέγιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις μετά το μεσημέρι παροδικά αυξημένες. Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια μετά το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στην Κρήτη. Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και μετά το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές από το απόγευμα. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων τις νυχτερινές ώρες. Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και μετά το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Πώς θα είναι ο καιρός της Παρασκευής

Στη δυτική Ελλάδα, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες τις πρωινές ώρες και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί