Ομολογεί το προεκλογικό αλισβερίσι με τον Μητσοτάκη ο 80χρονος Κ. Πατέρας (Βίντεο)

«Παραδέχτηκε» την ξεκάθαρη συναλλαγή που έγινε προεκλογικά με τον Πρόεδρο της ΝΔ για τη θέση του διοικητή νοσοκομείου στην Καρδίτσα

«Όμορφα» ξεκίνησε σήμερα η μέρα για την κυβέρνηση, το κόμμα της ΝΔ και ειδικά για τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Λίγες ώρες μετά το σάλο που προκλήθηκε από τον διορισμό του στη διοίκηση του του γενικού νοσοκομείου Καρδίτσας, αλλά και την παραίτησή του, ο 80χρονος Κωνσταντίνος Πατέρας βγήκε σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και τα «είπε όλα, «ξεβρακώνοντας» απόλυτα τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Μιλώντας στην εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ, έκανε εντελώς αντιληπτό και «καθαρό» πως υπήρξε συναλλαγή και αλισβερίσι με τον πρωθυπουργό, όταν ακόμη αυτός ήταν αρχηγός της αντιπολίτευσης, ώστε να τοποθετήσει σε μια θέση σαν αυτή του διοικητή νοσοκομείου όταν γίνει πρωθυπουργός.

«Εγώ θα γύριζα στη ΝΔ, γιατί είχα προσχωρήσει στους ΑΝΕΛ. Είχα πάρει χιλιάδες σταυρούς και είχα μια δύναμη και είχα ένα στρατό δικό μου στα Τρίκαλα», «Με καλέσανε κάτω διότι με ήθελε τότε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως και πραγματοποίησα το ραντεβού. Είπα ‘’θα γυρίσω πίσω κύριε πρόεδρε να σας βοηθήσω αφού θέλετε τη βοήθειά μου, αν έχετε την ευγενή καλοσύνη όταν γίνετε πρωθυπουργός και μπορείτε και θέλετε, δώστε μου μια από αυτές τις θέσεις’’».

«Τον παρακάλεσα αν μπορέσω με τα προσόντα που έχω να πάρω τη θέση αυτή. Αν ήταν άλλοι άνθρωποι που έχουν περισσότερα προσόντα από εμένα και φυσικά θα το χειροκροτούσα», ισχυρίστηκε ο Κ. Πατέρας.

Για να καταλήξει πως ο κ. Μητσοτάκης δεν διαφώνησε με την πρότασή του και συμφώνησε ώστε να υλοποιηθεί …όταν και με το καλό… το «ξεδιάντροπο» ρουσφέτι.

Κουτί Πανδώρας

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί