«Καίει» τον πρώην διοικητή του ΠΑΓΝΗ ο Φ. Δεστεμπασίδης: «Με στοχοποίησε για να μην καταθέσω όσα ξέρω για το σκάνδαλο Novartis»

Στοχοποιημένος από τον Ν. Μανιαδάκη (σ.σ. καθηγητής Δημόσιας Υγείας και πρώην συνεργάτης της Νοβάρτις, όπως προέκυψε από την πρόσφατη κατάθεση του Κ. Φρουζή) δήλωσε, σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Φ. Δεστεμπασίδης. Επιπλέον, κατά την εξέταση του, ο πρώην διευθυντής επικοινωνίας της εταιρείας τόνισε πως η υπόθεση Νοβάρτις είναι σκάνδαλο και η Δικαιοσύνη πράττει σωστά που το ερευνά.

Δείτε ακόμη: Φ. Δεστεμπασίδης: Πρώτη φορά καταθέτω για την υπόθεση Novartis

Αναλυτικότερα, ο κ. Δεστεμπασίδης, σύμφωνα με τις παραπάνω πηγές, δήλωσε πως αισθάνεται στοχοποιημένος προσθέτοντας πως ένας από αυτούς που τον έχουν στοχοποιήσει είναι ο Ν. Μανιαδάκης. Εξηγώντας την θέση του αυτή, σημείωσε πως ο Μανιαδάκης έχει στόχο να τον εκφοβίσει προκειμένου να μην καταθέσει στη Δικαιοσύνη πράγματα που έχει δει, ακούσει και γνωρίσει. Συμπλήρωσε δε πως αυτά που ξέρει δεν αφορούν την έρευνα της Προανακριτικής, αλλά το ίδιο το σκάνδαλο Νοβάρτις.

Ερώτηση Πλεύρη: Έχετε καταθέσει ξανά για την υπόθεση;

Δεσταμπασίδης: Πρώτη φορά καταθέτω

Πλεύρης: Σας κάλεσαν ή σας προσέγγισαν εισαγγελείς;

Δεσταμπασίδης: Οχι

Πλεύρης: Από τα δέκα πολιτικά πρόσωπα που αναφέρονται από το FBI, ποιον έχετε συναντήσει;

Δεσταμπασίδης: Δεν επιθυμώ να ν απαντήσω τίποτα άλλο πέρα από το αντικείμενο της παρούσας προανακριτικής που είναι η διερεύνηση τυχόν ευθυνών του κ. Παπαγγελόπουλου.

Πλεύρης: Γνωρίζετε για χρηματισμό του κ. Αβραμόπουλου;

Δεσταμπασίδης: Δεν επιθυμώ να ν απαντήσω τίποτα άλλο πέρα από το αντικείμενο της παρούσας προανακριτικής που είναι η διερεύνηση τυχόν ευθυνών του κ. Παπαγγελόπουλου.

Αναφερόμενος στον πρώην προστατευόμενο μάρτυρα Μανιαδάκη και απαντώντας στις σχετικές ερωτήσεις δήλωσε: «Γνωρίζω τον Μανιαδάκη επειδή έχει αναφερθεί στο όνομα μου. Σας καταθέτω δελτίο Τύπου… Αισθάνομαι στοχοποιημένος. Ένας από αυτούς που με στοχοποίησαν είναι ο Μανιαδάκης για να με εκφοβίσει, να μην καταθέσω στη Δικαιοσύνη πράγματα που έχω δει, έχω ακούσει και γνωρίζω. Όχι για αυτά που ερευνάτε σε αυτή την προανακριτική αλλά καθαρά για το σκάνδαλο Novartis».

Σε ό,τι αφορά δε το σκάνδαλο Novartis κατέθεσε: «Επιβεβαιώνω αυτό που είπε η κ. Μαραγγέλη για τον εσωτερικό έλεγχο της εταιρίας σε βάρος μόνον του Φρουζή…Έχω άποψη για το αν η Novartis είναι σκάνδαλο. Σε ό, τι με αφορά, καλά κάνει η δικαιοσύνη και το ερευνά».

Left.gr, tvxs.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί