Φ. Δεστεμπασίδης: Πρώτη φορά καταθέτω για την υπόθεση Novartis

Ο πρώην διευθυντής επικοινωνίας της Novartis δήλωσε πως δεν επιθυμεί να απαντήσει για τίποτε άλλο πέρα από το αντικείμενο της παρούσας προανακριτικής

Αρνητικά απάντησε, σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην διευθυντής επικοινωνίας της Νοβάρτις, Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης, σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν στην Προανακριτική Επιτροπή, σχετικά με το αν έχει ξανακαταθέσει για την υπόθεση. Ο κ. Δεστεμπασίδης ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα εμφανιζόταν ως ένας από τους προστατευόμενους μάρτυρες, δήλωσε πως είναι η πρώτη φορά που καταθέτει για την υπόθεση Νοβάρτις.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα πάντα με τις παραπάνω πηγές, ο κ. Δεστεμπασίδης δήλωσε πως είναι η πρώτη φορά που δίνει κατάθεση για το σκάνδαλο Νοβάρτις. Πρόσθεσε δε πως ούτε έχει κληθεί ούτε έχει προσεγγιστεί από εισαγγελείς κατά το παρελθόν για το θέμα.

Επίσης, δήλωσε πως δεν επιθυμεί να απαντήσει για τίποτε άλλο πέρα από το αντικείμενο της παρούσας προανακριτικής που είναι η διερεύνηση τυχόν ευθυνών του κ. Παπαγγελόπουλου. Την ίδια απάντηση έδωσε και όταν ρωτήθηκε αν και ποια από τα δέκα πολιτικά πρόσωπα, που αναφέρονται από το FBI, έχει συναντήσει. Ομοίως απάντησε και όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει κάτι περί χρηματισμού του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Ερωτηθείς για το αν γνωρίζει τον Ν. Μανιαδάκη, ο κ. Δεστεμπασίδης σημείωσε πως τον γνωρίζει επειδή ο πρώτος έχει αναφερθεί στο όνομα του. Προς τούτο, επικαλέστηκε και κατέθεσε δελτίο τύπου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί