Μητσοτάκης προεκλογικά: «Όχι αποτυχημένοι πολιτευτές στα νοσοκομεία, μόνο τεχνοκράτες» (Βίντεο)

Την περασμένη Παρασκευή δόθηκαν στη δημοσιότητα ονόματα των νέων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών των νοσοκομείων του ΕΣΥ. Οι διορισμοί έγιναν μετά από εξέταση των βιογραφικών τους από την αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης, η οποία διήρκησε περισσότερο από έναν μήνα.

Αν κάνει κανείς αναζήτηση των ονομάτων αυτών  θα παρατηρήσει ότι αρκετοί/ές είχαν ή έχουν σχέση με τη Νέα Δημοκρατία, καθώς πρόκειται για μέλη της ΟΝΝΕΔ, πρώην δήμαρχοι, υποψήφιοι δήμαρχοι, πρόεδροι ΝΟΔΕ, διευθυντές πολιτικών γραφείων στελεχών της ΝΔ και φίλων στελεχών της ΝΔ.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα ειπώθηκαν από την κυβέρνηση περί τοποθέτησης τεχνοκρατών και «αρίστων», καθώς με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, στο προσκήνιο βγαίνουν τα «γαλάζια παιδιά».

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι πως λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές της 7ης Ιούλη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τοποθετηθεί συγκεκριμένα για τις διοικήσεις στα νοσοκομεία της χώρας, αναφέροντας τα εξής: «Μη κοροϊδευόμαστε, δεν χρειάζονται τα νοσοκομεία μας τεχνοκρατικό μάνατζμεντ; Το να φέρεις ένα μάνατζερ από τον ιδιωτικό τομέα να διοικήσει ένα νοσοκομείο είναι μεταφορά τεχνογνωσίας από τον ιδιωτικό τομέα στον δημόσιο. Γιατί είναι κακό αυτό; τι προτιμάει ο κόσμος να διορίζουμε αποτυχημένος βουλευτές στα Νοσοκομεία μας;».

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε και το εξής ερώτημα: «Τι προτιμάει ο κόσμος να έχουμε αποτυχημένους βουλευτές στα νοσοκομεία μας ή τεχνοκράτες που θα αξιολογούνται;».

βίντεο: Jo Di

Δείτε επίσης:

«Άριστοι» στρατιωτικοί και «γαλάζια παιδιά» αναλαμβάνουν διοικητές νοσοκομείων

Πολιτευτές της ΝΔ σε ρόλο διοικητών στα νοσοκομεία

«Eισβολή» αρίστων στο ΕΣΥ: Ο 80χρονος πολιτευτής της Καρδίτσας, οι απόστρατοι και οι κουμπάροι στις διοικήσεις των νοσοκομείων

Ο νέος υποδιοικητής της ΔΥΠΕ Κρήτης θέλει τα νοσοκομεία Ιεράπετρας και Σητείας, Κ.Υ. με ιδιώτη μάνατζερ!

Ο νέος διοικητής του ΠΑΓΝΗ, η πρωτόδικη καταδίκη, η αθώωση στο Εφετείο και το κατηγορητήριο καταπέλτης


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί