«Βοηθήστε μας πνιγόμαστε»: Συγκλονίζει το βίντεο από την Κινέττα – Σοβαρές καταστροφές και πλημμύρα (Βίντεο)

Μεγάλα προβλήματα προκάλεσε στην Κινέττα και στους Αγίους Θεοδώρους το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την Αττική την νύχτα της Κυριακής και τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Οι ορμητικοί χείμαρροι παρέσυραν ογκώδη «φερτά» υλικά, κορμούς δέντρων και τόνους λάσπης μετακινώντας αυτοκίνητα και πλημμυρίζοντας σπίτια, προκαλώντας μεγάλες καταστροφές σε υποδομές, οικίες, επιχειρήσεις και περιουσίες. 

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί, έως αυτή την ώρα, από την ευρύτερη περιοχή της Κινέττας, 47 κλήσεις, εκ των οποίων οι 13 αφορούν άντληση υδάτων, οι 27 απομακρύνσεις ατόμων και οι 7 κοπές δένδρων.

Την στιγμή της διάσωσης ηλικιωμένου ζευγαριού στην Κινέττα και μιας γυναίκας στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας κατέγραψε η κάμερα τοπικού μεσου. 

Με εντολή του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη έχουν μεταβεί στην περιοχή δύο συνεργεία της Περιφέρειας για την καταγραφή των ζημιών στις επιχειρήσεις.

Περισσότερα από 20 βαρέων τύπου μηχανήματα μαζί με αυτά του δήμου Μεγαρέων επιχειρούν για την αποκατάσταση των υποδομών και τυχόν απεγκλωβισμούς.

Σημειώνεται ότι η περιοχή παραμένει σε κατάσταση «έκτακτης ανάγκης» από το Σεπτέμβριο του 2018.

«Βοηθήστε μας πνιγόμαστε»

Τον πανικό των ανθρώπων που βλέπουν τον χείμαρρο να περνάει έξω από το σπίτι τους, τη στιγμή που εκείνοι είναι εγκλωβισμένοι στο εσωτερικό του, καταγράφει το βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας το βράδυ της Κυριακής από την Κινέτα.

Στο βίντεο φαίνονται οι δρόμοι που έχουν μετατραπεί σε χείμαρροι και άνθρωποι, εμφανώς σε πανικό, να φωνάζουν «βοηθήστε μας πνιγόμαστε».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ -ΜΠΕ
Βίντεο – φωτογραφίες korinthostv.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί