Ο Πετρούνιας στη 2η θέση στο προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο κύπελλο, αλλά δυσκολεύει η πρόκριση (βίντεο)

Ο Λευτέρης Πετρούνιας βλέπει τα περιθώρια για πρόκριση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες να στενεύουν. Ο «άρχοντας των κρίκων» πήρε τη δεύτερη θέση στο προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής του Κότμπους.

Μόλις στον τρίτο του αγώνα μετά το σοβαρό χειρουργείο που έκανε, ο Πετρούνιας εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένος, έκανε ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα, αλλά του κόστισε η άσχημη έξοδος που είχε και που τον “έστειλε” στη δεύτερη θέση του βάθρου με 14.866 βαθμούς.

Ο βασικός του αντίπαλος, Γιανγκ Λιού, με 15.133 πήρε την πρώτη θέση και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο 25χρονος Κινέζος έχει πάρει σημαντικό προβάδισμα από πέρσι, δεδομένου ότι μετρά ήδη δύο χρυσά μετάλλια σε παγκόσμια κύπελλα.

Με το σημερινό αποτέλεσμα (23.11.2019) υποχρεώνει τον Λευτέρη Πετρούνια να κυνηγήσει ένα εξαιρετικά δύσκολο «3 στα 3» στους ισάριθμους εναπομείναντες αγώνες, τον προσεχή Φεβρουάριο και Μάρτιο, προκειμένου να υπερισχύσει στην τελική κατάταξη.

Να αναφέρουμε ότι –σύμφωνα με όσα ακούστηκαν από την μετάδοση του Cosmote TV- ο Λευτέρης Πετρούνιας ταλαιπωρήθηκε από πυρετό!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί