Είναι οι ακροδεξιοί του Κ. Μητσοτάκη που παρίσταναν τους καθωσπρέπει

«Άμα έχει καλύτερη τιμή, δώστα αλλού, αγόρι μου. Εσύ τα έσπειρες με τον Τσίπρα. Να πας στην Κουμουνδούρου» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης. Είναι η αλαζονεία που εξοργίζει. Και είναι και η πολιτική εμπάθεια με την οποία ο Γεωργιάδης έκρυψε την απροθυμία του και την αδυναμία του να ρυθμίσει το θέμα.

Δείτε: «Εσύ τα έσπειρες με Τσίπρα, να πας στην Κουμουνδούρου»: Η αλαζονική δήλωση του Αδ. Γεωργιάδη σε αγρότη (Βίντεο)

Γιατί, τώρα που ο Γεωργιάδης έγινε επιτέλους εξουσία, δεν μιλάμε ούτε για στρώματα που υποφέρουν ούτε για φτωχοποίηση. Όποιος δεν θέλει να πουλήσει χαμηλότερα από το κόστος παραγωγής απλά είναι συριζαίος.

Ο υπουργός ξαναβρήκε πολύ γρήγορα την προπέτεια που είχε επί δεύτερου Μνημονίου, όταν διέλυε συστηματικά την Υγεία προσβάλλοντας κατάμουτρα γιατρούς και ασθενείς. Αλλά αυτά είναι πράγματα που θα τα βρει μπροστά του.

Ο άλλος, ο Μάκης Βορίδης, έχει εγκαταλείψει το υπουργείο του και περιφέρεται από κανάλι σε κανάλι και εκθειάζει την αστυνομική βία. Εχθές βγήκε σε δύο. Με τη δουλειά που τον έχουν βάλει να κάνει δεν φαίνεται να ασχολείται. Η τελευταία φορά που θυμηθήκαμε ότι είναι υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ήταν όταν έφερε κάτι Γερμανούς για να σπρώξει το θέμα της ιδιωτικής ασφάλισης των αγροτικών καλλιεργειών. Αλλά παραμελεί τα καθήκοντά του γιατί πωρώθηκε με την ιδέα του Χρυσοχοΐδη να εκκενώσει τις καταλήψεις πάνω στην επέτειο του Γρηγορόπουλου και θέλει να το μοιραστεί.

Είναι οι ακροδεξιοί του Κ. Μητσοτάκη που παρίσταναν τους καθωσπρέπει μέχρι να καθίσουν στις καρέκλες. Τώρα βγάζουν ξανά τον πραγματικό τους εαυτό.

Από το κύριο άρθρο της Αυγής

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί