Συνεχίζει τις χυδαιότητες το στέλεχος της ΝΔ: Επίθεση στην Καββαδία, μετά τον Γούλα

Νέα χυδαιότητα του στελέχους της ΝΔ και ξαδέρφου του ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη, Κώστα Κεφαλογιάννη, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Μετά την κατάπτυστη ανάρτησή του  για τον κακκοποιήμενο από την ΕΛΑΣ, Λάμπρο Γούλα, σειρά είχε η Αννέτα Καββαδία.

Δείτε: Βασανιστήρια από τα ΜΑΤ με κυβερνητική υπογραφή (Φωτο)

Χυδαία ανάρτηση στελέχους της ΝΔ από το Ηράκλειο για τον βασανισμό Γούλα

Την επόμενη ημέρα από την επέτειο για την εξέγερση του Πολυτεχνείου, το στέλεχος της ΝΔ επιτέθηκε με χυδαίο και σεξιστικό τρόπο στην Αννέτα Καββαδία, χλευάζοντας παράλληλα και την ιστορική επέτειο.

Εξηγήσεις ζητάει η Αννέτα Καββαδία

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η Αννέτα Καββαδία καλεί τη Νέα Δημοκρατία να αποδοκιμάσει τα όσα έγραψε το στέλεχός της και να προχωρήσει στη διαγραφή του, ενώ αναφέρει ότι θα κινηθεί και νομικά εναντίον του.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Χυδαιότητας συνέχεια… Ο ίδιος που έκανε την κατάπτυστη ανάρτηση για τον κακοποιημένο από την ΕΛ.ΑΣ Λάμπρο Γούλα, επανέρχεται βάζοντας και εμένα αυτή τη φορά στο στόχαστρο.

Ασελγώντας πάνω στην ιστορική μνήμη και στον αγώνα των παιδιών του Πολυτεχνείου, επιδίδεται σε ένα κρεσέντο χυδαιότητας εκτιμώντας, προφανώς, ότι το επώνυμό του, του παρέχει την απαραίτητη για εκείνον ασυλία. Θα διαπιστώσει, πολύ σύντομα, πόσο λάθος κάνει…

Όσο για τη ΝΔ, περιμένω απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα:

– Αποδοκιμάζει ή όχι τη συγκεκριμένη συμπεριφορά; – Θα προχωρήσει στη διαγραφή του εν λόγω στελέχους της; – Θα υπάρξει δημόσια τοποθέτηση του Μανώλη Κεφαλογιάννη ο οποίος φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ως συγγενής του συγκεκριμένου;

Αν νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν να βρίζουν χυδαία, να προσβάλλουν ανθρώπους και υπολήψεις χωρίς να λογοδοτούν σε κανέναν, πλανώνται πλάνην οικτράν.

Τα υπόλοιπα μέσω της νομικής οδού…»

ΣΥΡΙΖΑ: Να καταδικάσει το στέλεχός της η ΝΔ

Κάλεσμα στη ΝΔ να καταδικάσει το στέλεχός της Κώστα Κεφαλογιάννη για το χυδαίο σχόλιο που έκανε ενάντια στην Αννέτα Καββαδία απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Όπως σημειώνει, «με χυδαίο σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Κώστας Κεφαλογιάννης, ο οποίος φέρεται να διατηρεί σχέσεις με τον ηγετικό πυρήνα της ΝΔ, στοχοποιεί με αχαρακτήριστο τρόπο την πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία».

Η αξιωματική αντιπολίτευση επισημαίνει ότι η ενέργεια αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια μακρά σειρά αναρτήσεων, κειμένων και παρεμβάσεων μελών της ΝΔ που «αναδύουν ένα τοξικό μείγμα σεξισμού, ρατσισμού και χυδαιολογίας. Αυτή είναι η λογική απόληξη του εθνικολαϊκιστικού λόγου που διατρέχει την κυβερνητική παράταξη».

«Καλούμε έστω και τώρα το κόμμα της ΝΔ να καταδικάσει έμπρακτα τη στάση του Κώστα Κεφαλογιάννη και να αντιληφθεί ότι οι κεντρικές της επιλογές παρέχουν πολιτική κάλυψη στις πιο αντιδραστικές φωνές της ελληνικής κοινωνίας» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η χυδαία ανάρτηση για τον βασανισμένο από την ΕΛ.ΑΣ, Λάμπρο Γούλα

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο Λάμπρος Γούλας, που υπέστη βασανιστήρια από αστυνομικούς το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου στα Εξάρχεια, κατήγγειλε μέσω Facebook την κατάπτυση ανάρτηση του Κώστα Κεφαλογιάννη σε βάρος του, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είσαι τυχερός που γλίτωσες… κάνε ένα τέστ όμως γιατί μπορεί να έχεις μείνει έγκυος και να σηκώνεις το μπασταρδάκι ενός “μπάτσου”».

Κουτί Πανδώρας

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί