Το πρόγραμμα των κινηματογράφων Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος

Το πρόγραμμα των κινηματογράφων Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος για την εβδομάδα 21-27 Νοεμβρίου.

Untitled-1 copy

Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμουδάρα

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2810 821 400 & 2810 823 813

www.texnopolis.gr

Επωφεληθείτε από τη μοναδική προσφορά του Τεχνόπολις.

Κάθε μέρα, για όλες τις ταινίες, εισιτήριο 4,5€ με την κάρτα μέλους και 5,5€ γενική είσοδος!

Ο ΙΡΛΑΝΔΟΣ

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ – Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Αλ Πατσίνο και ο Τζο Πέσι πρωταγωνιστούν στον «Ιρλανδό» του Μάρτιν Σκορσέζε, μια επική ιστορία για το οργανωμένο έγκλημα στη μεταπολεμική Αμερική, μέσα από τα μάτια του Φρανκ Σίραν, ενός απατεώνα που συνεργάστηκε με διαβόητες μορφές του 20ού αιώνα. Καλύπτοντας διαφορετικές δεκαετίες, η ταινία παρουσιάζει ένα από τα μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια της Αμερικανικής Ιστορίας, την εξαφάνιση του θρυλικού ηγέτη του εργατικού συνδικάτου Τζίμι Χόφα, και μας ταξιδεύει με μοναδικό τρόπο στα μυστικά μονοπάτια του οργανωμένου εγκλήματος: τις διαδικασίες, τις αντιπαλότητες και τις διασυνδέσεις με πολιτικούς.

Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο, Άννα Πάκουιν, Στίβεν Γκράχαμ, Χάρβει Καιτέλ, Τζο Πέσι, Μπόμπι Καναβάλε

Σκηνοθεσία: Μάρτιν Σκορτσέζε

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:30 & 22:00 στις αίθουσες 1 και 5.

LAST CHRISTMAS

Είδος: ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ – Η Κέιτ βρίσκεται στο Λονδίνο και τριγυρνάει δυσαρεστημένη, παρέα με μια στοίβα κακών αποφάσεων, ακούγοντας το χτύπημα των κουδουνιών στα παπούτσια της. H Κέιτ έχει καλή φωνή. Τόσο καλή που θα μπορούσε να είναι pop star. Ο Τομ φαίνεται πολύ καλός για να είναι αληθινός, όταν μπαίνει στη ζωή της και αρχίζει να βλέπει και να καταλαβαίνει πολλούς από τους εσωτερικούς της φραγμούς. Καθώς το Λονδίνο μεταμορφώνεται στην πιο υπέροχη εποχή του χρόνου, τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί για τους δυο τους. Αλλά, μερικές φορές, πρέπει να αφήσεις το χιόνι να πέσει όπου μπορεί για να ακούσεις την καρδιά σου… 

Πρωταγωνιστούν: Έμα Τόμσον, Εμίλια Κλάρκ, Χένρι Γκόλντινγκ, Μισέλ Γεο

Σκηνοθεσία: Πολ Φίγκ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:00, 20:00 & 22:30 στις αίθουσες 2 και 5.

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΑΜΣ (Μεταγλωττισμένο) 

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ– Ετοιμαστείτε να χτυπήσετε τα δάχτυλά σας! Η Οικογένεια Άνταμς επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη στην πρώτη κωμωδία κινουμένων σχεδίων για αυτήν την παράξενη, ανατριχιαστική οικογένεια. Μπορεί να νομίζεις πως η οικογένειά σου είναι περίεργη, όμως αυτή η απόμακρη, εκκεντρική και τελείως αλλόκοτη Οικογένεια, θα σε κάνει να το ξανασκεφτείς!

Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά. 

Σκηνοθεσία: Κόνραντ Βέρνον

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:30 στην αίθουσα 1.

Σάββατο & Κυριακή και στις 16:30 & 18:30.

Κυριακή και πρωινή προβολή στις 12:00 πμ.

ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΙ

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ – Η Kristen Stewart, η Naomi Scott, και η Ella Balinska δουλεύουν για τον μυστηριώδη κύριο Charlis Townsend, όπου οι έρευνές του έχουν εξαπλωθεί παγκοσμίως. Έχοντας συγκεντρώσει τις πιο έξυπνες, πιο γενναίες και εξαιρετικά εκπαιδευμένες γυναίκες ανά τον κόσμο, τώρα υπάρχουν διάφορες ομάδες «Αγγέλων» για τις πιο απαιτητικές αποστολές.

Πρωταγωνιστούν: Ελίζαμπεθ Μπάνκς, Πάτρικ Στιούαρντ, Κρίστεν Στιούαρντ, Ναόμι Σκοτ

Σκηνοθεσία: Ντέιβιν Όμπερν

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:15 & 22:30 στις αίθουσες 2 και 4.

ΓΕΤΙ Ο ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪΩΝ (Μεταγλωττισμένο) 

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ– Όταν η έφηβη Γι συναντάει ένα νεαρό Γέτι στην ταράτσα του διαμερίσματός της στην Σαγκάη, μια φιλία ξεκινάει και μαζί με τους ατίθασους και άτακτους φίλους της Τζιν και Πενγκ, του δίνουν το όνομα «Έβερεστ» και ξεκινάνε μαζί του ένα μαγευτικό ταξίδι σε αναζήτηση της οικογένειάς του, στο πιο ψηλό σημείο της Γης.

Ακούγονται οι φωνές των: Γιώργου Κωνσταντίνου, Μαίρη Συνατσάκη, Ίαν Στρατή κ. α.

Σκηνοθεσία: Τζίλ Κάλτον

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:15 στην αίθουσα 5.

Σάββατο & Κυριακή και στις 16:15 & 18:15.

Κυριακή και πρωινή προβολή στις 12:00 πμ.

ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ – Οι βραβευμένοι με Όσκαρ Ματ Ντέιμον και Κρίστιαν Μπέιλ πρωταγωνιστούν στο «Κόντρα σε Όλα» που είναι βασισμένο στην αληθινή ιστορία του οραματιστή Αμερικανού σχεδιαστή αυτοκινήτων Κάρολ Σέλμπι και του ατρόμητου Βρετανού οδηγού Κεν Μάιλς, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και εναντιώθηκαν στις εταιρικές παρεμβάσεις, τους νόμους της φυσικής και τους προσωπικούς τους δαίμονες προκειμένου να κατασκευάσουν ένα επαναστατικό αγωνιστικό αυτοκίνητο για την εταιρεία Ford Motor και να αναμετρηθούν με τα πανίσχυρα αγωνιστικά αυτοκίνητα του Έντσο Φερράρι στο 24ωρο πρωτάθλημα του Λε Μαν.

Πρωταγωνιστούν: Τζος Λούκας, Ρέμο Τζιρόνε, Κρίσταν Μπέιλ, Μάτ Ντέιμον, Τρέισι Λέιτζ

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μάνγκολντ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 22:30 στην αίθουσα 3.

JOKER

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ – Πάντα μόνος ανάμεσα στο πλήθος, ο Άρθουρ Φλέκ αναζητά να συνδεθεί. Καθώς περιφέρεται στην εχθρική Γκόθαμ, ο Άρθουρ φοράει δύο μάσκες. Τη μία τη βάφει ο ίδιος στο πρόσωπο του κάθε πρωί που δουλεύει ως κλόουν. Τη δεύτερη δεν μπορεί να τη βγάλει ποτέ. Είναι η μεταμφίεση που κρύβει τη μάταιη προσπάθεια του να γίνει μέρος του κόσμου γύρω του. Ορφανός από πατέρα, ο Άρθουρ έχει μία αδύναμη μητέρα, που τον φωνάζει Happy. Αλλά, κάθε φορά που τον περιγελούν, αυτός ο κοινωνικά απόβλητος άντρας εκτροχιάζεται ακόμα περισσότερο.

Πρωταγωνιστούν: Χοακίν Φοίνιξ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Φράνσις Κόνροϊ, Μάρκ Μαρόν, Μπιλ Κάμπ

Σκηνοθεσία: Τόντ Φίλιπς

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:00 στην αίθουσα 4.

MALEFICENT: Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ – Η Maleficent και η Aurora αναλαμβάνουν να λύσουν τον μυστηριώδη δεσμό που τις ενώνει, όσο ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους από τις σκοτεινές δυνάμεις που εμφανίζονται στο Βασίλειο. Η σχέση τους δείχνει να ανθίζει καθώς ο επικείμενος γάμος της Aurora είναι αιτία για γιορτή για το Βασίλειο. Όταν ένας επισκέπτης συστήσει έναν νέο εχθρό, η Maleficent και η Aurora θα χωριστούν, συμμετέχοντας σε έναν πόλεμο, που θα δοκιμάσει την αφοσίωση τους.

Πρωταγωνιστούν: Αντζελίνα Τζολί, Ελ Φάνινγκ, Τσιούετελ Έτζιοφορ, Σαμ Ράιλι, Ιμέλντα Στόντον

Σκηνοθεσία: Χοακίμ Ρέμινγκ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:15 στην αίθουσα 3.

ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ – Βασισμένη στο ομώνυμο κλασικό αριστούργημα της γαλλικής λογοτεχνίας του Έκτορα Μαλό, η ταινία μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την ιστορία του μικρού Remi σε μια σύγχρονη, επική περιπέτεια με μοντέρνο αέρα, υπέροχα σκηνικά, νοσταλγική ατμόσφαιρα και μια συγκινητική και πάνω απ’ όλα αισιόδοξη ιστορία ενηλικίωσης για μικρούς και μεγάλους.

Πρωταγωνιστούν: Λουντιβίν Σανιέ, Ντανιέλ Οτέιγ, Βιρζινί Λεντουαγιέν, Μαλόν Πακέν

Σκηνοθεσία: Αντουάν Μπλοσιέ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:00 στην αίθουσα 2.

Κυριακή και πρωινή προβολή στις 12:00 πμ.

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ – Η ζωή της 10χρονης Μία αναστατώνεται όταν η οικογένειά της αποφασίζει να αφήσει το Λονδίνο και να ζήσει σε μια φάρμα με λιοντάρια στην Αφρική. Όταν γεννιέται ένα όμορφο λευκό λιοντάρι, ο Τσάρλι, η Μια μοιάζει να βρίσκει ξανά την χαμένη ευτυχία, αναπτύσσοντας μαζί του έναν ιδιαίτερο δεσμό. Όταν ο Τσάρλι φτάνει τα 3, η ισορροπία στη ζωή της Μία καταρρέει καθώς ανακαλύπτει το μυστικό του πατέρα της. Με τον φόβο ότι ο Τσάρλι θα πάθει κακό, η Μία αποφασίζει να το σκάσει μαζί του.

Πρωταγωνιστούν: Ντάνια Ντε Βιλιέρς, Μελανί Λορέν, Λάνγκλει Κέρκγουντ, Ράιαν Μακ Λέναν

Σκηνοθεσία: Ζυλ Ντε Μέστρ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:00 στην αίθουσα 4.

ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ 2 (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Ο Μαξ, περνάει μια παράξενη φάση. Η ιδιοκτήτριά του, έχει πλέον αποκτήσει οικογένεια και αποφασίζει ότι ένα ταξίδι στην εξοχή, μαζί με τον αδελφό του, τον μαλλιαρό Δούκα, ίσως να δώσει τη λύση στα… οικογενειακά του αδιέξοδα. Σε αυτό το ταξίδι λοιπόν, θα συναντήσουν τρομαγμένες γαλοπούλες, κυνικές αγελάδες και επιθετικές αλεπούδες που απλά θα επιβαρύνουν τα άγχη του Μαξ. Όμως, το σοφό τσοπανόσκυλο που ακούει στο όνομα Κόκκορας, θα είναι αυτό που θα ξυπνήσει τους δυο φίλους από τις αστικές φοβίες τους.

Με τις φωνές των: Δανάη Σκιάδη, Χρήστου Θάνου, Λεωνίδα Κακούρη, Ιφιγένεια Στάικου κ. α. Σκηνοθεσία: Κρις Ρενό

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 16:00 στην αίθουσα 2.

Κυριακή και πρωινή προβολή στις 12:00 πμ.

ANGRY BIRDS Η ΤΑΙΝΙΑ 2 (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Τα μονίμως θυμωμένα και ανίκανα να πετάξουν Angry Birds και τα ογκώδη πράσινα γουρούνια προχωράνε στην επόμενη πίστα. Όλα αυτά στο Angry Birds: Η Ταινία 2, όπου μια νέα απειλή βάζει και το νησί των Πουλιών, και εκείνο των Γουρουνιών σε μεγάλο κίνδυνο. Όλοι ενώνονται για το κοινό καλό, κάνοντας εκεχειρία και φτιάχνοντας μια απίθανη σούπερ-ομάδα.

Με τις φωνές των: Γιάννη Ζουγανέλη, Γιώργου Πυρπασόπουλου, Χάρη Γρηγορόπουλου κ. α.

Σκηνοθεσία: Θορπ Βαν Όρμαν

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 16:00 στην αίθουσα 3 (Σάββατο & Κυριακή).

ΣΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ Η ΤΑΙΝΙΑ: ΦΑΡΜΑΓΕΔΩΝ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Παράξενα φώτα πάνω από την ήσυχη πόλη σηματοδοτούν την άφιξη ενός μυστηριώδους επισκέπτη. Μία άτακτη και αξιαγάπητη εξωγήινη προσγειώνεται κατά τύχη στην Φάρμα, και ο Σον αρπάζει αμέσως την ευκαιρία για μια γαλαξιακή περιπέτεια. Η επισκέπτρια, με τις εξωγήινες δυνάμεις της εκτός ελέγχου, κάνει την μία καταστροφική σκανδαλιά μετά την άλλη και ο Σον θα πρέπει να οδηγήσει την φίλη του σε ένα ταξίδι για να βρουν το χαμένο της διαστημόπλοιο.

Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά.

Σκηνοθεσία: Γουίλ Μπέτσερ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 16:00 στην αίθουσα 4 (Σάββατο & Κυριακή).

Κυριακή και πρωινή προβολή στις 12:00 πμ.

Μαλικούτη 18-20, Κέντρο

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2815 103 102 & 2810 821 400

www.kornaros.gr

Επωφεληθείτε από τη μοναδική προσφορά του Βιτσέντζος Κορνάρος.

Κάθε μέρα, για όλες τις ταινίες, εισιτήριο 4,5€ με την κάρτα μέλους και 5,5€ γενική είσοδος!

LAST CHRISTMAS

Είδος: ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ – Η Κέιτ βρίσκεται στο Λονδίνο και τριγυρνάει δυσαρεστημένη, παρέα με μια στοίβα κακών αποφάσεων, ακούγοντας το χτύπημα των κουδουνιών στα παπούτσια της. H Κέιτ έχει καλή φωνή. Τόσο καλή που θα μπορούσε να είναι pop star. Ο Τομ φαίνεται πολύ καλός για να είναι αληθινός, όταν μπαίνει στη ζωή της και αρχίζει να βλέπει και να καταλαβαίνει πολλούς από τους εσωτερικούς της φραγμούς. Καθώς το Λονδίνο μεταμορφώνεται στην πιο υπέροχη εποχή του χρόνου, τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί για τους δυο τους. Αλλά, μερικές φορές, πρέπει να αφήσεις το χιόνι να πέσει όπου μπορεί για να ακούσεις την καρδιά σου…

Πρωταγωνιστούν: Έμα Τόμσον, Εμίλια Κλάρκ, Χένρι Γκόλντινγκ, Μισέλ Γεο

Σκηνοθεσία: Πολ Φίγκ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:30 & 20:30.

ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΙ

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ – Η Kristen Stewart, η Naomi Scott, και η Ella Balinska δουλεύουν για τον μυστηριώδη κύριο Charlis Townsend, όπου οι έρευνές του έχουν εξαπλωθεί παγκοσμίως. Έχοντας συγκεντρώσει τις πιο έξυπνες, πιο γενναίες και εξαιρετικά εκπαιδευμένες γυναίκες ανά τον κόσμο, τώρα υπάρχουν διάφορες ομάδες «Αγγέλων» για τις πιο απαιτητικές αποστολές.

Πρωταγωνιστούν: Ελίζαμπεθ Μπάνκς, Πάτρικ Στιούαρντ, Κρίστεν Στιούαρντ, Ναόμι Σκοτ

Σκηνοθεσία: Ντέιβιν Όμπερν

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:00 & 20:15.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΤΕ

Είδος: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ – Η νέα ταινία του Κέν Λόουτς. O Ricky, η Abby και τα δύο τους παιδιά ζουν στο Newcastle. Είναι μια δεμένη οικογένεια και ο ένας νοιάζεται για τον άλλον. Ο Ricky αλλάζει δουλειές, ενώ η Abby, που αγαπά τη δική της, προσέχει ηλικιωμένους. Παρόλο που δουλεύουν όλο και περισσότερες ώρες, όλο και πιο σκληρά, συνειδητοποιούν ότι ποτέ δεν θα αποκτήσουν το δικό τους σπίτι. Όταν προκύπτει μια ευκαιρία, η Abby πουλάει το αυτοκίνητο της και ο Ricky αγοράζει ένα ολοκαίνουριο φορτηγάκι για να δουλέψει ως αυτοαπασχολούμενος μεταφορέας. O μοντέρνος κόσμος έχει τις επιπτώσεις του σε αυτές τις τέσσερις ψυχές μέσα στην ίδια τους την κουζίνα.

Πρωταγωνιστούν: Κρίς Χίτζενς, Ντέπι Χάνειγουντ, Νίκι Μάρσαλ, Ρις Στόουν, Χάριετ Γκόστ

Σκηνοθεσία: Κεν Λόουτς

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 22:30.

ΠΑΡΑΣΙΤΑ

Είδος: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ – Ένα απολαυστικό μείγμα μαύρης κωμωδίας, κοινωνικού σχολιασμού, σάτιρας κι αγωνίας, τα «Παράσιτα» είναι η ταινία της χρονιάς – μια ταινία που αρνείται να κατηγοροποιηθεί σε κάποιο είδος ή ακόμα να συγκριθεί με οποιαδήποτε άλλη. Απολύτως απρόβλεπτο στην πλοκή του, το αριστούργημα του Μπονγκ Τζουν Χο δικαίως τιμήθηκε φέτος με το Χρυσό Φοίνικα Καλύτερης Ταινίας, δημιουργώντας ταυτόχρονα ιστορία.

Πρωταγωνιστούν: Καν- Χο Σονγκ, Γέο- Γιονγκ Τζο

Σκηνοθεσία: Μπονγκ Τζουν- Χο

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 22:30.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί