Η Ντόρα, της γνωστής… αντιστασιακής οικογένειας, δηλώνει… φυλακισμένη στη χούντα, όπως ο Κυριάκος! (βίντεο)

Μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη που κατά δήλωση του ίδιου έχει υπάρξει εξόριστος 6 μηνών, που σίγουρα αποτελεί κάποιου είδους ρεκόρ, σήμερα μάθαμε ότι και η Ντόρα Μπακογιάννη έχει υπάρξει φυλακισμένη επί Χούντας, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης για τα βάσανα που έχει περάσει η οικογένεια Μητσοτάκη,από την εποχή ακόμα που ο πατέρας Κωνσταντίνος έτρωγε επί Κατοχής τρία συσσίτια.

Άλλωστε η οικογένεια Μητσοτάκη είναι… γνωστή για την “αντιστασιακή” της δράση τόσο στην κατοχή όσο και στη χούντα…

Δείτε επίσης: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κων. Μητσοτάκης, οι σχέσεις με τον ναζί σφαγέα 3.000 Κρητικών και η δήλωση προς τη χούντα! (έγγραφα)

Πιο συγκεκριμένα, γράφει το thefaq.gr , ενώ βρισκόταν στο βήμα, ο κ. Βαρουφάκης ξαφνικά σταμάτησε, καθώς, όπως είπε, η κυρία Μπακογιάννη μιλούσε συνεχώς.

«Μήπως σας ενοχλώ, κυρία Μπακογιάννη; Μιλάτε συνεχώς, αλλά είναι δικαίωμά σας» είπε εμφανώς ενοχλημένος προς τη βουλευτή της ΝΔ.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

– Μπακογιάννη: Μια ερώτηση έκανα

– Βαρουφάκης: Ε, δεν κάνατε μια ερώτηση, ολόκληρη συζήτηση κάνατε

– Μπακογιάννη: Ε, θα το συνηθίσετε

– Βαρουφάκης: Την αγένειά σας θα πρέπει να την συνηθίσω και εκ του σύνεγγυς

– Μπακογιάννη: Έχω υπάρξει φυλακισμένη, υποδουλωμένη όχι

Στη συνέχεια, η βουλευτής της ΝΔ ανέβηκε στο βήμα και συνέχισε την κόντρα επαναλαμβάνοντας ότι έχει υπάρξει φυλακισμένη αλλά ποτέ υπόδουλη, για να απαντήσει στην φράση του Βαρουφάκη «Κανένα Σύνταγμα δεν μπορεί να αποδώσει στους πολίτες δικαιώματα, όταν το κράτος είναι υπόδουλο».

«Σε αυτή τη Βουλή έχουν ακουστεί πολλά. Θα έπρεπε να πάψει να μας εκπλήσσει ο πολιτικός λόγος ορισμένων συναδέλφων. Νιώθω την ανάγκη να κάνω την δήλωση αυτή, στα 30 χρόνια που είμαι στη Βουλή ουδέποτε ένιωσα βουλευτής υποδουλωμένου έθνουςΈχω υπάρξει φυλακισμένη επί Χούντας, αλλά υπόδουλη ποτέ. Όσα ακούστηκαν είναι απαράδεκτα και οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να τα καταγγείλουν. Δεν δίνουμε σημασία, γιατί ακούγονται από ανθρώπους με συγκεκριμένη πορεία, αλλά όταν ακούγονται από αυτό το βήμα χρειάζονται απάντηση» είπε η Ν.Μπακογιάννη.

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί