Αναβλήθηκε η δίκη των 5 συλληφθέντων σε ταράτσα πολυκατοικίας στα Εξάρχεια

Για τις 2 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο η δίκη των πέντε κατηγορουμένων, που συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής σε επιχείρηση της αστυνομίας σε ταράτσα πολυκατοικίας στη Σπ. Τρικούπη 3-5 στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, η δίκη αναβλήθηκε προκειμένου να κληθούν οι αστυνομικοί, οι οποίοι προχώρησαν στις συλλήψεις ώστε να καταθέσουν ως μάρτυρες, και για να λάβουν ολόκληρη την δικογραφία οι συνήγοροι υπεράσπισης.

Από την αστυνομία έχουν αναφέρει πως εθεάθησαν να μπαίνουν στην πολυκατοικία –αφού πρώτα εξύβρισαν κάποια διμοιρία ΜΑΤ–, και ύστερα πήγαν στο δώμα για να πετούν στην ταράτσα πλαστικά μπουκάλια με βενζίνη, κενά γυάλινα μπουκάλια, αντιασφυξιογόνο μάσκα, πέτρες και μάρμαρα που αργότερα κατασχέθηκαν. 

Οι πέντε συλλήψεις έγιναν μετά το τέλος της προχθεσινής μαζικής και ειρηνικής πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου παράλληλα με απρόκλητες αστυνομικές επιθέσεις-σοκ μικρής διάρκειας και αναίτιες προσαγωγές περαστικών χωρίς να υπάρχουν αξιοσημείωτα επεισόδια στην ευρύτερη περιοχή.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί