Τι έδειξε το πόρισμα για τον θάνατο της 17χρονης και της μητέρας της

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς της 17χρονης Μαρίας – Ιωάννης και της μητέρας της, οι οποίες βρέθηκαν νεκρές έξω από το όχημά τους, σε γκρεμό στην Εθνική Οδό Κατερίνης – Ελασσόνας, εννιά μέρες μετά την εξαφάνισή τους.

Δείτε επίσης: Νεκρές μάνα και κόρη που είχαν εξαφανιστεί στην Κατερίνη

Η συγκλονιστική στιγμή που οι πυροσβέστες ανασύρουν νεκρές τη 17χρονη και τη μητέρα της (Bίντεο)

Σύμφωνα με το πόρισμα, ο θάνατος και των δύο ήταν ακαριαίος. Φέρουν πολλαπλές βαριές κακώσεις σε κεφάλι και θώρακα, συνεπεία της πρόσκρουσης του αυτοκινήτου, μετά την πτώση στη χαράδρα 120 μέτρων. Ο χρόνος θανάτου προσδιορίζεται την ημέρα της εξαφάνισής τους, στις 8 Νοεμβρίου.

Η εξαφάνιση της 17χρονης και της μητέρας της δηλώθηκε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, από τον πατέρα της ανήλικης και σύζυγο της 45χρονης, κι έκτοτε διεξάγονταν έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Όταν έγινε γνωστό ότι τελικά εντοπίστηκαν νεκρές, με μία φράση που περιέχει όλη την οδύνη του, ο πατέρας και σύζυγος, Μανώλης Δεληγιάννης, έγραψε: «Η ακριβή μου Σβέτα και η μοναδική μου Μαρία δεν υπάρχουν πια».

Από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας δεν διαφάνηκαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας, παρόλα αυτά κλήθηκαν να φτάσουν στο σημείο ιατροδικαστής, αλλά και αστυνομικοί των εγκληματολογικών ερευνών. Τα πιο πιθανά σενάρια θεωρούνται η αυτοκτονία ή το δυστύχημα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί