“Περιμένουμε από τη δημοτική αρχή να τηρήσει τις υποσχέσεις της” (φωτο)

Πολίτες Κέντρου Ηρακλείου για τις θέσεις στάθμευσης

Η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των Κατοίκων του Κέντρου Ηρακλείου εξέδωσε ανακοίνωση για διαμαρτυρία στη Λότζια. Αναλυτικά:

“Η συγκέντρωση  διαμαρτυρίας των κατοίκων του κέντρου Ηρακλείου προς το Δήμο Ηρακλείου  για τις θέσεις στάθμευσης, το Σάββατο 9-11-19 έξω από τη Λότζια (βλ. φωτογραφίες) δυνάμωσε τη φωνή μας, αφού έδωσε τη δυνατότητα σε δεκάδες κατοίκους του κέντρου που δεν είχαν ως τώρα επαφή με την κίνησή μας να συνδεθούν με αυτή, δηλώνοντας στοιχεία επικοινωνίας και διαθεσιμότητα συμμετοχής σε θεματικές ομάδες που θα συντονίζονται από το Σύλλογο για την Ποιότητα Ζωής / Πολίτες κατά της Ηχορύπανσης Ηρακλείου που ήδη δραστηριοποιείται. 

Για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης μας φαίνεται πως συγκροτείται ένα πλατύ και οργανωμένο κίνημα πολιτών για την ποιότητα ζωής που θα ασκεί μόνιμη πίεση  στις δημοτικές αρχές και κάθε αρμόδιο φορέα.

Καλούμε τη δημοτική αρχή να υλοποιήσει άμεσα το πρώτο και βασικό αίτημά μας για κατοχύρωση θέσεων στάθμευσης για τους μόνιμους κατοίκους. Σε διαφορετική περίπτωση θα συνεχίσουμε  με νέες μορφές πίεσης πέρα από την απλή διαμαρτυρία.   Δεν ζητάμε χάρες και ρουσφέτια από τη δημοτική αρχή, ζητάμε αυτό που είναι νόμιμο, λογικό και δίκαιο, και το ξέρουν πολύ καλά. 

Η Συντονιστική Επιτροπή των κατοίκων” 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί