Νεκρές μάνα και κόρη που είχαν εξαφανιστεί στην Κατερίνη

Τραγικό φινάλε για την εξαφάνιση μάνας και κόρης στην Κατερίνη, με τις δύο γυναίκες να βρίσκονται νεκρές σε χαράδρα, πριν από λίγο.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν η κοπέλα και η μητέρας της εντοπίστηκε σε χαράδρα βάθους 120 μέτρων, στο 27ο χλμ Κατερίνης -Ελασσόνας και γίνεται επιχείρηση ανάσυρσή τους από τη χαράδρα.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από drone που πέταξε πάνω από την ευρύτερη περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Οι έρευνες επικεντρώθηκαν στη συγκεκριμένη περιοχή, στο 26ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κατερίνης – Ελασσόνας από τη στιγμή που κάτοικος εντόπισε τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι σοροί τους εντοπίστηκαν σε χαράδρα, βάθους 120 μέτρων, κοντά στην ορεινή περιοχή Φωτεινά, απ’ όπου διέρχεται η παλιά εθνική οδός Κατερίνης – Ελασσόνας.

Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε στις 11:40 το πρωί από μικτό κλιμάκιο πυροσβεστών, ανδρών της ΕΜΑΚ και αστυνομικών που και με τη βοήθεια drones “χτένιζαν” την περιοχή. Από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας, παρ’ όλα αυτά ειδοποιήθηκαν να φτάσουν στο σημείο ιατροδικαστής αλλά και αστυνομικοί των εγκληματολογικών ερευνών.

Οι δύο σοροί βρέθηκαν δίπλα και εξωτερικά από Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο φαίνεται πως είχαν φύγει από το σπίτι τους στην Κατερίνη.

Η εξαφάνιση τους δηλώθηκε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, από τον πατέρα της ανήλικης και σύζυγο της 45χρονης, κι έκτοτε διεξάγονταν έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Η γιαγιά της 17χρονης είχε κάνει λόγο για αυτοκτονία

Η γιαγιά της 17χρονης είχε μιλήσει την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και είχε κάνει λόγο για αυτοκτονία. «Εγώ φεύγω και δεν ξαναγυρίζω. Θα πάω να αυτοκτονήσω, δεν αντέχω. Είπε η γυναίκα δεν αντέχω» ανέφερε η γιαγιά της ανήλικης.

Ένα τηλεφώνημα στον σύζυγό της ήταν το τελευταίο σημείο ζωής που έδωσε η μητέρα της 17χρονης Μαρίας Ιωάννας. Το κορίτσι με τα καστανά μαλλιά και τα γαλάζια μάτια, αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και κυκλοφορεί υποβασταζόμενη από μπλε περιπατητήρα.

Μάλιστα σύμφωνα με τον πατέρα της, η μητέρα της ανήλικης ήταν φορτισμένη λόγω της κατάστασης της υγείας της.

«Η γυναίκα δεν είναι καλά, θέλει βοήθεια και συμπαράσταση. Η Μαρία γεννήθηκε μία χαρά. Κατά τον 6ο μήνα διαγνώστηκε με εγκεφαλική αιμορραγία, τετραπληγία» δήλωσε η γιαγιά της.

Από τότε όπως λένε οι γείτονες, η μητέρα της ήταν πάντα ο φύλακας άγγελός της.

Στις 8 Νοεμβρίου, την ημέρα της εξαφάνισης μητέρας και κόρης, ήταν τα γενέθλια της Μαρίας – Ιωάννας. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η γιαγιά της 17χρονης υποστήριξε ότι η μητέρα ετοίμαζε μεγάλο πάρτι στο σπίτι.

Μία μέρα νωρίτερα η κοπέλα φέρεται να ζητούσε επίμονα από τη μητέρα της να κάνουν βόλτα με το αυτοκίνητο. Και εκείνη δε της χάλασε χατίρι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γείτονες υποστήριξαν ότι η 45χρονη μητέρα ήταν εκνευρισμένη αφού αρχικά το αυτοκίνητό τους παρουσίασε βλάβη.

Ύστερα πήρε το κορίτσι για την καθημερινή τους βόλτα. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη τους. Ωστόσο, λίγες μέρες αργότερα γράφτηκε ο τραγικός επίλογος όταν μάνα και κόρη εντοπίστηκαν νεκρές, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένεια τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί