Επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε δύο πολυκατοικίες στα Εξάρχεια και 7 προσαγωγές (Φώτο – Βίντεο)

Η αστυνομία αναφέρει πως εντόπισε «ύποπτη» ομάδα ατόμων να μπαίνει σε πολυκατοικία της Σπ. Τρικούπη. Δεκάδες αστυνομικοί απέκλεισαν την είσοδο και ακολούθησε έρευνα. Εφτά συλλήψεις ανακοίνωσε η αστυνομία, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε αντίστοιχη επιχείρηση σε πολυκατοικία της Στουρνάρη 4, όπου προσήχθησαν δύο άτομα.

Επτά συλλήψεις και δύο προσαγωγές έγιναν συνολικά από την αστυνομία από τις πολυκατοικίες στην οδό Σπύρου Τρικούπη 3-5 και Στουρνάρη 4 στα Εξάρχεια. Οι 6 συλλήψεις έγιναν στο δώμα της πρώτης πολυκατοικίας και η έβδομη έξω από το ίδιο κτίριο ενώ οι 2 προσαγωγές έγιναν από την πολυκατοικία στην οδό Στουρνάρη. Δεν έγινε γνωστό μέχρι στιγμής αν και τί έχει βρεθεί στην πολυκατοικία στον οδό Στουρνάρη 4.

Η επιχείρηση στη Σπ. Τρικούπη

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία ομάδα ατόμων μπήκε σε πολυκατοικία στην Σπυρίδωνος Τρικούπη 3 περί τις 5 το απόγευμα. Ακολούθησε επιχείρηση δεκάδων αστυνομικών, που απέκλεισαν την πολυκατοικία και ξεκίνησαν έρευνα στο εσωτερικό της – αναφέρεται δε, πως μαζί με τους αστυνομικούς μπήκαν στο κτίριο και δημοσιογράφοι, ωστόσο αυτή η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Οι συλληφθέντες, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, «βρίσκονταν σε δώμα της ταράτσας της πολυκατοικίας όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν βόμβες μολότωφ, γάντια, αντιασφυξιογόνες μάσκες, πέτρες και άλλα αντικείμενα», όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί