Μήνυμα του Δήμαρχου Βιάννου για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Το δικό του μήνυμα στέλνει ο Δήμαρχος Βιάννου Μηνάς Σταυρακάκης με αφορμή την επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου:

«Φέτος συμπληρώνονται 46 χρόνια από την εξέγερση του Νοέμβρη, το αποκορύφωμα των αντιδικτατορικών κινητοποιήσεων που οδήγησε στην πτώση της χούντας των Συνταγματαρχών. 

Μέσα από την επέτειο μνήμης για την εξέγερση του Πολυτεχνείου, τιμούμε τους αγώνες και τις θυσίες των αγωνιστών του Πολυτεχνείου και μνημονεύουμε όλους τους πολίτες που υπέστησαν διώξεις, φυλακίσεις και βασανιστήρια, που μαρτύρησαν και θανατώθηκαν από τους υπερασπιστές της χούντας.

Όλοι εμείς οφείλουμε να αντλούμε δύναμη από τον αντιδικτατορικό αγώνα, προστατεύοντας πάντα ως «κόρην οφθαλμού» το δημοκρατικό μας πολίτευμα.

Οφείλουμε να αγωνιζόμαστε πάντα για Παιδεία, Ελευθερία και Κοινωνική Δικαιοσύνη, τιμώντας τους ήρωες και την Ιστορία του τόπου μας. 

Κλείνοντας, αυτό που θέλω να επισημάνω είναι πως το γεγονός ότι στο Δήμο μας η νεολαία είναι μπροστάρισσα στις επετειακές εκδηλώσεις για την 17η Νοεμβρίου, είναι ευχάριστο και ιδιαίτερα ελπιδοφόρο».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί