Έσπευσε να υπερασπιστεί τον Βορίδη ο Παπαδημητρίου (Βίντεο)

«Αυτό που είπε ο Μάκης Βορίδης θα το έλεγε ο οποιοσδήποτε νομικός» υποστήριξε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου αρνούμενος αρχικά ότι ειπώθηκε αυτό που όλοι ακούσαμε με τα αυτιά μας και είδαμε με τα μάτια μας περί «αναγκαστικότητας του ξύλου».

Δείτε: Είρωνας και με απόλυτο κυνισμό ο Βορίδης: «Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας – Φυσικά θα συνεχίσουμε» (Βίντεο)

  • Ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο ο κ. Βορίδης» υποστήριξε ο βουλευτής της Ν.Δ. στο ΣΚΑΙ.
  • «Τις δικές του καταβολές έχει και ο κ. Βορίδης» είπε απαντώντας στην κριτική που ασκούσε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου
  • «Οι καταβολές του κ. Βορίδη και δεν τις κρύβει ο άνθρωπος είναι από την ΕΠΕΝ» απάντησε η κ. Ξενογιαννακοπούλου.
  • «Όχι δεν το δέχομαι αυτό» είπε ο Μ. Παπαδημητρίου για το παρελθόν του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης που όλοι γνωρίζουμε και ο ίδιος δεν αρνείται.

Στη συνέχεια προχώρησε σε μια δική του ερμηνεία για το τι είπε ο κ. Βορίδης:

«Αυτό που είπε ο Μάκης Βορίδης ήταν κάτι που θα έλεγε ο οποιοσδήποτε νομικός θα ερωτάτο για το ίδιο θέμα. Θα έλεγε παιδιά… αν φτάσουμε στο σημείο να χρειαζόμαστε την Αστυνομία για να κάνουμε τις κανονικές δημοκρατικές δουλειές να ξέρετε η Αστυνομία δεν είναι αυτός ο ρόλος της».

Αρνήθηκε ξανά ότι μίλησε για ξύλο αλλά στο τέλος “το άκουσα πέντε φορές” και πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι διαφωνεί κανείς» είπε ο κ. Παπαδημητρίου.

Ίσως στην Ν.Δ. να μην διαφωνεί κανείς πλέον με την αναγκαστικότητα του ξύλου, αλλά η επιβολή του νόμου με ξύλο γίνεται μόνο στις χούντες και σε αυταρχικά καθεστώτα. 

Κατ.Μπρέγιαννη, Αυγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί