Κινδυνεύουν να χάσουν την αποζημίωση πληγέντες παραγωγοί στην Κρήτη

Τελικά για λίγες ώρες δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία από το σημείο όπου έχει τοποθετηθεί η στρατιωτική γέφυρα στον Αλικιανό, καθώς οι εργασίες για την ασφαλτόστρωση το δρόμου από και προς την γέφυρα ξεκίνησαν μεν σήμερα, αλλά θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες.

Όπως είπε επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής, τις επόμενες ημέρες στο σημείο θα τοποθετηθεί φωτεινός σηματοδότης προκειμένου τις ώρες αιχμής να διευκολύνει τους διερχόμενους οδηγούς.

Αναφερόμενος δε στους πληγέντες από την τελευταία κακοκαιρία σε περιοχές του Δήμου Κανδάνου Σελίνου και κυρίως στην Κουντούρα, είπε πως για μερικούς από τους παραγωγούς έχει προκύψει σοβαρό πρόβλημα, καθώς δεν έχουν πληρώσει τα απαραίτητα ασφάλιστρα στον ΕΛΓΑ, με συνέπεια να μην δικαιούνται αποζημιώσεις για την καταστροφή των περιουσιών τους και της παραγωγής τους.Είπε πως οι ζημιές που έχουν υποστεί παραγωγοί στην Κουντούρα είναι τεράστιες ενώ σε ότι αφορά την απόδοση αποζημιώσης σε εκείνους που έχουν πρόβλημα με τον ΕΛΓΑ, για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος θα χρειαστεί υπουργική απόφαση.

Zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί