Ενοχλήθηκε από το δημοσίευμα των FT ο Στ. Πέτσας: «…Μα δώσαμε περιθώριο τρεις μήνες»

Σε απολογητικό ύφος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το δημοσίευμα των Financial Times, στάθηκε στη μεταβατική διάταξη και δήλωσε πως αναμένει δημοσίευση της απαντητικής επιστολής που στάλθηκε στη βρετανική εφημερίδα.

Δείτε: Άρθρο-κόλαφος των Financial Times: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει την Ελλάδα «πλυντήριο» βρώμικου χρήματος

Αλ. Τσίπρας: «Στίγμα για τη χώρα το δημοσίευμα των FT – Δεν πρόκειται να το δείτε στα δελτία ειδήσεων»

Το δημοσίευμα των FT για την τροπολογία Σταϊκούρα-Τσιάρα που επιτρέπει να ξεπαγώσουν τα δεσμευμένα περιουσιακά στοιχεία υπόδικων επιχειρηματιών, τραπεζιτών και εφοπλιστών έχει προκαλέσει σάλο αντιδράσεων με την αξιωματική αντιπολίτευση να σφυροκοπεί την κυβέρνηση.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και θέλοντας να δικαιολογήσει την κυβερνητική επιλογή είπε ότι οι Financial Times δεν έλαβαν καθόλου υπόψιν την μεταβατική διάταξη για τις παρελθούσες υποθέσεις που δίνει χρονικό περιθώριο τριών μηνών στον ανακριτή ή στο δικαστικό συμβούλιο, να αποφασίσει αν θα συνεχίσει την έρευνα της υπόθεσης.

«Έχουμε στείλει απαντητική επιστολή (στους Financial Times) για τις παρελθούσες υποθέσεις. Περιμένουμε σήμερα τη δημοσίευση της επιστολής», σημείωσε ο κ. Πέτσας.

Για «γελοίες δικαιολογίες», έκανε λόγο χθες ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανάλογη απάντηση που έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εφημερίδα των Συντακτών

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί