Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί μέσα στο κοστούμι του υπουργού του Μητσοτάκη

Ο άνθρωπος είναι φασίστας και δεν το κρύβει. Ακόμα κι αν υιοθετήθηκε σαν ορφανό του Παπαδόπουλου από τη ΝΔ αρχικά του Σαμαρά και τώρα του Μητσοτάκη. Χθες προκάλεσε το πανελλήνιο, μιλώντας για την “αναγκαιότητα” του ξυλοδαρμού, με αφορμή την εισβολή των ένοπλων αστυνομικών στην ΑΣΟΕΕ.

Δείτε: Είρωνας και με απόλυτο κυνισμό ο Βορίδης: «Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας – Φυσικά θα συνεχίσουμε» (Βίντεο)

Δεν κρύβει απλά τον φασίστα μέσα του, κι αυτός του ξεφεύγει μερικές φορές. Έχει φασιστική αντίληψη, όπως τότε που ήταν πρόεδρος της νεολαίας του Παπαδόπουλου και γύριζε με το τσεκούρι στο χέρι.

Image result for βοριδης τσεκουρι"

Το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Όπως τότε που προκάλεσε σοκ ακόμα και στους πιο συντηρητικούς πολίτες, όταν διακήρυξε ότι πρέπει όχι μόνο να χάσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να παρθούν μέτρα από τον Μητσοτάκη ώστε στην ουσία να εξαφανιστεί η Αριστερά και οι “ελαττωματικές ιδέες της”!

Δείτε: Ο Βορίδης με το τσεκούρι, που δε μας αφήνει να ξεχάσουμε ποιος είναι!

Ή όπως τότε που έκανε εμφυλιοπολεμικά κηρύγματα, μίσους, σε δημόσιες ομιλίες του, παγώνοντας πολλούς από τους νεοδημοκράτες του ακροατηρίου του.

Όπως τότε που γιόρταζε την επιβολή της χούντας στην Ελλάδα, ως “επέτειο.

Δείτε: Οταν ο Βορίδης γιόρταζε τα 40 χρόνια από τη χούντα

Ή όταν ακολουθούσε τον φασίστα Λεπέν στη Γαλλία.

Είναι εκείνος που μιλάει πιο καθαρά φασιστικά ακόμα και από τους νεοναζί της ΧΑ.

Εκείνον που η δεξιά μας πέρασε μέσα από τα σπίτια ως υπουργό, με κοστούμι, μπας και ξεχάσουμε πόσο φασίστας είναι…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί