Η Δόμνα το τερμάτισε: Όπλα από την ΑΣΟΕΕ «ψωνίζει» ο στρατός της Συρίας (βίντεο)

Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου ξεπέρασε τον φαιδρό εαυτό της με αφορμή την έρευνα της Αστυνομίας στο κτίριο της ΑΣΟΕΕ. Μετά τον εθελοντισμό του ’40, η εκλεκτή του Κυριάκου ανακάλυψε ότι ο στρατός της Συρίας «ψωνίζει» από την Πατησίων. 

Εντάξει, δεν το είπε …ακριβώς έτσι, αλλά το είπε περίπου έτσι:  Δεν είναι δυνατόν κάποιος συμπολίτης μας να έχει πρόσβαση σε όπλα τα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας!

Η κυρία Μιχαηλίδου είναι επικίνδυνη για τη δημόσια λογική. Πιστή στο δόγμα της καλλιέργειας φόβου στους πολίτες ώστε να δικαιολογείται η αστυνομοκρατούμενη λογική του κράτους και του Βορίδη (που μίλησε χθες για την αναγκαιότητα του ξύλου), η κυρία Μιχαηλίδου μίλησε χθες στο ραδιόφωνο του Flash ως πανελίστρια και όχι ως υπεύθυνη πολιτικός. 

Άλλωστε όπως είχαμε επισημάνει στο Documentonews.gr το είχε πει η καημένη: Δεν είμαι πολιτικός είμαι οικονομολόγος…

Μήπως να το ξανασκεφτεί ο κύριος Πρωθυπουργός; Θα πεις όμως τι να πρωτοσκεφτεί κι ο Πρωθυπουργός: Δόμνα, Μάκη, Άδωνη… έχει πολλά στο κεφάλι του. Αλλά όσο δε βρίσκει λύσεις για το προσφυγικό που …προκάλεσε προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ και μετεκλογικά η Διεθνής Συγκυρία μάλλον θ’ αφήνει όλα τα εκλεκτά του πρόσωπα να αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη με τσιτάτα και ακρότητες με μόνο στόχο να διχάζει και τρομάζει τον λαό.

Διαβάστε το απόσπασμα της συνέντευξης:

«Ως κάτοικος του κέντρου και ως πολίτης της χώρας αυτής, θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει έρευνα της αστυνομίας μέσα σε έναν δημόσιο φορέα εκπαίδευσης και να βρίσκει τα πολεμοφόδια που βρήκε. Δηλαδή μου φαίνεται τρομερό ότι υπάρχει ακόμη και αντιπαράθεση πάνω στο ζήτημα αυτό. Δεν είναι δυνατόν κάποιος συμπολίτης μας να έχει πρόσβαση σε όπλα τα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας! Δηλαδή δεν μπορούμε να συζητούμε για αυτά τα πράγματα. Και μόνο ότι υπάρχουν αντιπαραθέσεις σε αυτό» δήλωσε μεταξύ άλλων η κ. Μιχαηλίδου.

Ακούστε το απόσπασμα στο 10ο λεπτό:

Documentonews

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί