Έσπευσε ο Μπογδάνος να «σώσει» τη Δόμνα και τελικά… την «άδειασε»! (Βίντεο)

Το τελειωτικό «χτύπημα» στη Δόμνα Μιχαηλίδου, αλλά και στην κοινή λογική, έδωσε ο Μπογδάνος, προσπαθώντας να καλύψει την επική γκάφα της Υπουργού

Σε… «μεσανατολικό» έχει εξελιχθεί η συζήτηση για την γκάφα της υφυπουργού Δόμνας Μιχαηλίδου που υποστήριξε ότι στην ΑΣΟΕΕ βρέθηκε οπλισμός τον οποίο χρησιμοποιεί ακόμη και ο συριακός στρατός, με τον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο να σπεύδει να την καλύψει.

Δείτε: Η Δόμνα το τερμάτισε: Όπλα από την ΑΣΟΕΕ «ψωνίζει» ο στρατός της Συρίας (βίντεο)

Μόνο που δεν τα κατάφερε και πολύ καλά με αποτέλεσμα από ένθερμος υποστηρικτής της άποψής της, μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα αναγκάστηκε να την «αδειάσει» λέγοντας ότι ήταν «ατυχής δήλωση», ενώ αμέσως μετά υποβάθμισε και την αντίληψή της επειδή… είναι γυναίκα.

Ας τα πάρουμε από την αρχή:

Η Δόμνα Μιχαηλίδου χθες εμφανίστηκε αγανακτισμένη επειδή στην ΑΣΟΕΕ βρέθηκαν «επικίνδυνα όπλα στα οποία έχει πρόσβαση ακόμη και ο συριακός στρατός». Βέβαια αυτό δε συνέβη ποτέ επειδή στην ΑΣΟΕΕ βρέθηκαν μόνο ξύλα και άδεια μπουκάλια βότκας.

Προφανώς η ατάκα προκάλεσε κύμα αντιδράσεων σε βάρος της κ. Μιχαηλίδου που, η αλήθεια είναι ότι μας έχει συνηθίσει σε δηλώσεις που ξεσηκώνουν τα πλήθη.

Τη σκυτάλη πήρε λοιπόν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με σκοπό να την «ξελασπώσει»:

«Βρέθηκαν καλάσνικοφ στην ΑΣΟΕΕ;», ρωτά ο δημοσιογράφος. 

«Με συγχωρείτε εκεί θα κολλήσετε; Με συγχωρείτε, για μένα η υπουργός καλά κάνει και κάνει μια διασταλτική ερμηνεία των πραγμάτων. Να ποινικοποιήσουμε το γεγονός ότι η σκέψη του ανθρώπου συνδέει δύο αλληλένδετα ζητήματα;», εξηγεί(;) ο βουλευτής.

Όμως η επιμονή των δημοσιογράφων δεν του δίνει το περιθώριο να συνεχίσει τα λογικά άλματα και τους ρητορικούς αυτοσχεδιασμούς.

«Εδώ κάνουμε σαν να έχουν βρεθεί πυρηνικά όπλα», αντιδρά ο δημοσιογράφος Χρήστος Κούτρας.

«Ας πούμε λοιπόν ότι η αναφορά της κ. υπουργού στα όπλα της Συρίας είναι τραβηγμένη και ατυχής», αναγκάζεται να αναγνωρίσει, για να επαναλάβει στη συνέχεια το πάγιο επιχείρημα της ΝΔ για την ανομία στα πανεπιστήμια.

Ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα ο Κ. Μπογδάνος δίνει το τελειωτικό «χτύπημα» στη Δόμνα Μιχαηλίδου, αλλά και στην κοινή λογική:

«Η κ. υπουργός, όπως και πολλές κυρίες ενδεχομένως και να μη μπορούν να διακρίνουν πολύ καλά μεταξύ των διαφορετικών τύπων οπλισμού», δήλωσε χωρίς μάλλον να αντιλαμβάνεται ούτε ο ίδιος τι είχε μόλις πει.

Πάντως, για να μην αμφισβητήσουμε αβασάνιστα το «επιχείρημα» του Κωνστναντίνου Μπογδάνου, δείξαμε σε 10 γυναίκες τις φωτογραφίες ενός ξύλου και ενός καλάσνικοφ και τις ρωτήσαμε αν μπορούν να διακρίνουν κάποια διαφορά μεταξύ αυτών των δύο τύπων οπλισμού. Παρά το γεγονός ότι καμία από τις γυναίκες αυτές δεν είχαν εκπαιδευτεί στην Τέχνη του Πολέμου όπως όλοι εμείς οι ετοιμοπόλεμοι κομάντος που πήγαμε στρατό, με ιδιαίτερη έκπληξη διαπιστώσαμε ότι σε ποσοστό 100% κατάφεραν να ξεχωρίσουν τα δύο είδη οπλισμού, παρά τις τόσο λεπτές διαφορές τους.

Κουτί Πανδώρας

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί