Στ. Αραχωβίτης: «O M. Βορίδης υπέρμαχος της πιο βαθιάς και αποκρουστικής όψης του κράτους»

Σχόλιο του Σ. Αραχωβίτη, τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, σε απάντηση δηλώσεων του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μ. Βορίδη

Αναλυτικά η δήλωση του Στ. Αραχωβίτη:

«Ο υπουργός κ. Βορίδης σήμερα ήταν ο υπέρμαχος της πιο βαθιάς και αποκρουστικής όψης του κράτους αλλά τολμά να καταγγέλλει εμάς σαν κρατικιστές. Το θράσος περισσεύει.

Απαριθμεί μόνο τελικές υπογραφές που έβαλε στο δικό μας έργο και μας εγκαλεί ότι αποκοπήκαμε από τον αγροτικό κόσμο. Ο αγροτικός κόσμος όμως γνωρίζει καλά ποιοι βρέθηκαν, και σήμερα είναι, στο πλάι του και ποιες προσδοκίες μπορούν να έχουν από αυτούς που αύξησαν ήδη τα τιμολόγια του ρεύματος και έταξαν αλλά δεν εφαρμόζουν φοροελαφρύνσεις».

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, με χρήση ειρωνείας και απόλυτο κυνισμό, ο υπουργός Ανάπτυξης της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Μάκης Βορίδης, είπε – αναφερόμενος στα γεγονότα στην ΑΣΟΕΕ – πως «η επιβολή του νόμου θα ευχόμασταν να γίνεται με προσφορά τριαντάφυλλων. Δεν έχει καταστεί αυτό δυνατό. Η επιβολή του νόμου εμπεριέχει στοιχεία αναγκαστικότητας –το λέω γλυκά-  το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας».

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί