Παραμένουν τα προβλήματα από την κακοκαιρία σε περιοχές της Κρήτης: Αποκλεισμένοι οικισμοί – Κάτοικοι χωρίς ρεύμα και νερό (Βίντεο & φωτο)

Παραμένουν τα προβλήματα σε περιοχές του Δήμου Κανδάνου – Σελίνου, μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την ευρύτερη περιοχές τα τελευταία 24ωρα.

Δείτε: Κρήτη: Μεγάλα προβλήματα από την κακοκαιρία – Αποκλείστηκαν οικισμοί από κατολισθήσεις – Κινδύνεψαν άνθρωποι (Φωτο)

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο zarpanews.gr, ο δήμαρχος κ. Αντώνης Περράκης, η Κουντούρα και σήμερα παραμένει χωρίς ηλεκτροδότηση και χωρίς ύδρευση καθώς έχει προκληθεί ζημιά στην γεώτρηση, όπου η πρόσβαση πάντως για την ώρα δεν είναι δυνατή.

Σε ότι αφορά στην ηλεκτροδότηση τα συνεργεία της ΔΕΗ επιχειρούν την αποκατάσταση της βλάβης.

Επίσης αρκετοί οικισμοί, κυρίως στην περιοχή του Βουτά, αλλά και σε άλλα σημεία του δήμου, παραμένουν αποκλεισμένοι, καθώς οι δημοτικοί δρόμοι έχουν υποστεί καταστροφές.

Όπως είπε ο κ. Περράκης σοβαρά προβλήματα έχουν προκληθεί και στο οδικό δίκτυο του δήμου εξαιτίας για μια ακόμη φορά κατολισθήσεων.

Από την πρώτη στιγμή πάντως που η κακοκαιρία χτύπησε την περιοχή, συνεργεία της Περιφέρειας και του δήμου βρίσκονται στα σημεία που έχουν εντοπιστεί οι ζημιές προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα.    

Φωτογραφίες από «Σελινιώτικες Πινελιές»

Zarpanews.gr


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί