Κρήτη: Έκανε μπάνιο στη θάλασσα και κινδύνεψε η ζωή του

Στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας νοσηλεύεται ένας άνδρας ηλικίας περίπου 55 ετών μετά από ένα πολύ επίκινδυνο περιστατικό που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή στην παραλία του Αγίου Ανδρέα στην Ιεράπετρα.

Ο άντρας που έκανε το μπάνιο του μέχρι αργά το απόγευμα της Τρίτης και βρισκόταν στην παραλία μαζί με τη γυναίκα του φαίνεται πως παρασύρθηκε από το κύμα και για άγνωστο λόγο έχασε τις αισθήσεις του μέσα στη θάλασσα.

Η γυναίκα του άρχισε αμέσως να καλεί σε βοήθεια και κάτοικοι της περιοχής ήταν αρχικά αυτοί που προσπάθησαν να τον βγάλουν έξω. Η βοήθεια τους μάλιστα ήταν καθοριστική αφού ο Μάρκος Σαμπροβαλάκης και ο Μανώλης Μπιλανάκης που πρώτοι βρέθηκαν στο σημείο είχαν τις γνώσεις και προσέφεραν τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες (ΚΑΡΠΑ) για να κρατήσουν τον άτυχο άνδρα στη ζωή, ενώ άμεσα στο σημείο βρέθηκαν και διασώστες του ΕΚΑΒ και άνδρες του Λιμεναρχείου και της Αστυνομίας.

Ο άνδρας βγήκε από τη θάλασσα ζωντανός αλλά χωρίς τις αισθήσεις του με κάποια σημάδια από χτυπήματα στα βράχια από την προσπάθεια που έγινε από τους διασώστες να τον βγάλουν από τη θάλασσα και άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας για να γίνει εκτίμηση της σοβαρότητας της κατάστασής του.

Πλέον ο άνδρας έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του και μετά από τον πρώτο έλεγχο που έγινε στο Νοσοκομείο δεν κρίνεται πως υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.

radiolasithi

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί