Στον Δήμο Χερσονήσου ο πρώην δήμαρχος

Μια εθιμοτυπική συνάντηση που εξελίχθηκε σε συνάντηση εργασίας με τον  εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο στον τομέα Διοικητικής Οργάνωσης και Προγραμματικών Συνεργασιών Φορέων και πρώην δήμαρχο Χερσονήσου, κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του δημάρχου στις Γούρνες. 

Η συνάντηση με το δήμαρχο, κ. Γιάννη Σέγκο, παρουσία και των  αντιδημάρχων κκ. Δημήτρη Μπάτση – Καθημερινότητας, Περιβάλλοντος, Εμπορικών Δραστηριοτήτων και Πρωτογενούς Τομέα, Κων/νο Ζαχαριουδάκη – Διοικητικών Θεμάτων, Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού, Εμμ. Ανυφαντάκη – Οικονομικών Θεμάτων και Διαχείρισης της Δημοτικής Περιουσίας και το γενικό γραμματέα, κ. Μιχάλη Καρακατσάνη, πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, καθώς εκτός από τις καθιερωμένες ευχές εκατέρωθεν για την ανάληψη των νέων καθηκόντων,  ανταλλάχθηκαν απόψεις για θέματα που εδώ και χρόνια απασχολούν την ευρύτερη περιοχή του Δήμου και αποτελούν τροχοπέδη για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής. Επίσης, υπογραμμίστηκε η ανάγκη διεκδίκησης κονδυλίων για την ανακατασκευή, ανάπλαση, αλλά και τη δημιουργία νέων υποδομών για τη βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας δημοτών και επισκεπτών.

«Είναι πολύ σημαντική η παρουσία του Ζαχαρία Δοξαστάκη, ενός ανθρώπου με τεράστια εμπειρία στα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με αποδεδειγμένες ικανότητες, συντοπίτη μας και γνώστη των προβλημάτων του Δήμου μας, σε ένα νέο θεσμικό ρόλο, από το Β΄ βαθμό της αυτοδιοίκησης. Η συνεργασία μας για την προώθηση έργων για το Δήμο Χερσονήσου είναι κοινός μας στόχος και σύντομα θα βρεθούμε εκ νέου για να συζητήσουμε τις νέες προκλήσεις και τις προοπτικές για τον τόπο μας,» δήλωσε ο δήμαρχος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί