Ασπρόμαυρο ντέρμπι στο Ηράκλειο

Με τους αγώνες Βόλος-Παναιτωλικός στις 17.15 και ΟΦΗ-ΠΑΟΚ στις 19.30 ανοίγει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Super League. 

Στον Βόλο, η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Παναιτωλικό, σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες ψάχνουν το «τρίποντο». Οι γηπεδούχοι προέρχονται από πέντε διαδοχικές ήττες, αφού μέτρησαν τρεις νίκες στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια τους. Ο Παναιτωλικός είχε πέντε ήττες στο ξεκίνημα και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, έκανε τρεις ισοπαλίες και μια ήττα.

Στη «μάχη της Κρήτης», σπουδαίος αγώνας εκτιμάται πως θα γίνει στο «Γεντί Κουλέ», εκεί όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου έχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και όλες με δύο τουλάχιστον γκολ διαφορά. Είναι αήττητη στα οκτώ τελευταία ματς στην έδρα της, μετά την ήττα από τη Λαμία στις 18 Φεβρουαρίου, έχοντας έξι νίκες και δύο ισοπαλίες.Advertisement

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» απώλεσε την ευκαιρία να «πιάσει» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τον Ολυμπιακό, έπειτα από την γκέλα της ομάδας του Μαρτίνς στην Ξάνθη (0-0). Ο ΠΑΟΚ δέχτηκε άλλα δύο γκολ από τον Παναθηναϊκό, μετά από δύο αγώνες, που είχε κρατήσει το «μηδέν». Τώρα έχει δεχτεί 11 τέρματα σε εννέα παιχνίδια, μόλις τρία λιγότερα από τα 14 που δέχτηκε σε όλο το περσινό πρωτάθλημα. 

Στο Ηράκλειο, ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Σεπτέμβρη του 2018, για πρώτη φορά μετά από τρεις επισκέψεις. Ο ΟΦΗ έχει μια νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια, με τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες σε αυτά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί