Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων του κέντρου για τις θέσεις στάθμευσης

Ανακοίνωση εξέδωσε η Συντονιστική Επιτροπή των κατοίκων του κέντρου, μέσω της οποίας απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο το πρωί στις 11 έξω από τη Λότζια, για την καθυστέρηση  του Δήμου να ικανοποιήσει το αίτημα για κατοχύρωση θέσεων στάθμευσης για τους μόνιμους κατοίκους του κέντρου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Αύριο Σάββατο  9 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11 το πρωί έξω από τη Λότζια οργανώνουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την  αδικαιολόγητη καθυστέρηση  του Δήμου να ικανοποιήσει  το δίκαιο και νόμιμο αίτημα μας για κατοχύρωση   θέσεων  στάθμευσης για τους μόνιμους κατοίκους του κέντρου.

Θα γίνει συζήτηση για  να βρούμε τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους   πίεσης για να πετύχουμε το στόχο μας. Επίσης θα δημιουργηθεί μία οργανωτική δομή για το κίνημα ποιότητας ζωής στην πόλη του Ηρακλείου, τουλάχιστον  για τα πιο καυτά προβλήματα που έχουν ήδη καθοριστεί σε παλιότερες συνελεύσεις (κυκλοφοριακό, πράσινο, σκουπίδια, ηχορύπανση κ.α.).

Καλούμε  στη συγκέντρωση-συζήτηση όλους τους κατοίκους του κέντρου, αλλά  και κάθε  άλλο  φορέα και συλλογικότητα  που σχετίζεται με τα παραπάνω προβλήματα για να οργανώσουμε και να συντονίσουμε τις ενέργειές μας.  Χωρίς την κινητοποίηση και την ενεργό συμμετοχή των  πολιτών δεν πρόκειται να δούμε καμιά βελτίωση στην πόλη μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί