Ρόλο εντολέα της Αστυνομίας επιχειρεί να αναλάβει ο Γεωργιάδης: Μια Αστυνομία ελέω νόμου να εισβάλει παντού (Βίντεο)

Ρόλο εντολέα της Αστυνομίας επιχειρεί να αναλάβει ο Άδωνις Γεωργιάδης όταν μέσω του ΣΚΑΙ δηλώνει: «Θέλω να δω την Αστυνομία να σπάει την πόρτα και να μπαίνει» με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα στα Εξάρχεια ο υπουργός Ανάπτυξης.

Μετά από μια ασύστολη κινδυνολογία υποστήριξε την ελέω νόμου δράση της Αστυνομίας, απολύτως ανεξέλεγκτα και χωρίς ούτε καν ένταλμα Εισαγγελέα να εισβάλλει όπου  θέλει χωρίς να σέβεται κανενός είδους άσυλο, ούτε το ιδιωτικό.

Παρά τις εντολές και τις υποδείξεις στον Μ. Χρυσοχοϊδη τον αποκάλεσε «πολύ καλό υπουργό».

«Είμαι βέβαιος ότι η Αστυνομία θα μπει στην ΑΣΟΕΕ», «ο νόμος με Κυρ. Μητσοτάκη πρωθυπουργό δεν υπάρχει περίπτωση να μην εφαρμοστεί ο νόμος»… ωστόσο πρόσθεσε ότι «περιμένει να δει την εφαρμογή του νόμου». «Είναι λες και είμαστε σε ένα πόλεμο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ με άλλον έναν εμφυλιοπολεμικού τύπου παραλληλισμό υποστήριξε: «Το σύστημα αντεπιτίθεται και το κράτος θα κάνει τη δουλειά του»… Η κ. Μπακογιάννη βλέπει τις ακραίες φωνές σε νεότερους βουλευτές.

Δεν βλέπει και δεν ακούει τους και παλαιότερους και νυν υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη…

Και νέα αθλιότητα: Ο σύγχρονος Κασιδιάρης είναι ο Πολάκης και ο Τζανακόπουλος

Επίσης ο υπουργός Ανάπτυξης όταν ρωτήθηκε για τις εξελίξεις στην Προανακριτική, δήλωσε ότι ο πρόεδρος της Βουλής πρέπει να λάβει μέτρα και  να απομακρύνει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη και Δημήτρη Τζανακόπουλο, προβαίνοντας σε άθλιες δηλώσεις εξίσωσής τους με τον νεοναζί Κασιδιάρη.

«Η Βουλή έχει κανονισμό. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλούσε τη φρουρά για να βγάλει έξω τον Κασιδιάρη. Ο σύγχρονος Κασιδιάρης είναι ο Πολάκης με τον Τζανακόπουλο. Αν ένας της Χρυσής Αυγής παραβιάζει τον κανονισμό είναι κακό αλλά αν τον παραβιάζει ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι καλός. Να τελειώσει η πλάκα. Νόμοι ισχύουν για όλους το ίδιο. Η συμπεριφορά του Κασιδιάρη, του Τζανακόπουλου και του Πολάκη ως προς τον σεβασμό του κανονισμού της Βουλής σ’ αυτή την περίπτωση είναι ίδια».

Με πληροφορίες από Αυγή, Left.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί