Μ. Διαμαντάκης: Να διερευνηθούν οι καταγγελίες για το δήμο Χερσονήσου- Ψευδής η αναφορά στην παράταξή μας

Την πλήρη διερεύνηση και διαλεύκανση των υποθέσεων για τα εργασιακά θέματα που κατήγγειλε χθες εργαζόμενος στο δήμο Χερσονήου, με επιστολή που δημοσίευσε το Candiadoc και η οποία προηγουμένως στάλθηκε στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων στο δήμο Χερσονήσου, ζητά ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της “Δύναμη Δημιουργίας”, Μανόλης Διαμαντάκης.

Δείτε: «Από δω και πέρα θα τα πούμε»!- Καταγγελίες για απειλές, τρομοκρατία αλλά και απολύσεις στο δήμο Χερσονήσου

Ο κ. Διαμαντάκης, με επιστολή στο Candiadoc, σημειώνει ότι ήδη η παράταξη παίρνει πρωτοβουλίες για τη διερεύνηση της υπόθεσης, όμως, σημειώνει, είναι απολύτως ψευδής η αναφορά στην παράταξή του. Σύμφωνα με μια από τις καταγγελίες που παρουσιάζονται στην επιστολή, απολύθηκε εργαζόμενη και στη θέση της προσλήφθηκε υποψήφια του κ. Διαμαντάκη.

Η επιστολή του Μ. Διαμαντάκη

Με αφορμή ανώνυμη επιστολή «προς επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων και δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Χερσονήσου» η οποία στάλθηκε τα μεσάνυχτα Τετάρτης προς Πέμπτη 7/11 και η οποία αναφέρεται και σε χθεσινό δικό σας δημοσίευμα με τίτλο «Από δω και πέρα θα τα πούμε! Καταγγελίες για απειλές, τρομοκρατία αλλά και απολύσεις στο δήμο Χερσονήσου» θεωρώ χρήσιμο να ενημερώσω εσάς και τους αναγνώστες σας για τα παρακάτω:

Α) σε επικοινωνία μας με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Χερσονήσου αμέσως μόλις πληροφορηθήκαμε την ύπαρξη της συγκεκριμένης επιστολής, ζητήσαμε την κατά το δυνατόν ταχύτερη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου Χερσονήσου, ευθύς μόλις επιστρέψουν από το εξωτερικό όπου βρίσκονται τόσο ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Σέγκος όσο και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και πρώην Δήμαρχος κ. Μαστοράκης.

Β) Πριν την συζήτηση στα θεσμικά συλλογικά όργανα του Δήμου Χερσονήσου για την -έστω και ανώνυμη- καταγγελία, δεν είναι χρήσιμη η αναλυτική τοποθέτηση κανενός από εμάς. Όμως, όλα όσα αναφέρονται και μας αφορούν είναι παντελώς ψευδή σε όλο τους το εύρος. Σε κανένα τους σημείο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, τίποτα από αυτά δεν ήταν μέχρι τώρα γνωστό σε εμάς.

Γ) Στην ερχόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και «μπροστά» σε κάθε ενδιαφερόμενο αφού οι συνεδριάσεις μεταδίδονται στο διαδίκτυο, θα ζητήσομε την στήριξη όλου του σώματος σε ενέργειες που εμείς ούτως ή άλλως θα πράξομε για την πλήρη διερεύνηση όλων των καταγγελλομένων, καταφεύγοντας και στις αρμόδιες κρατικές αρχές (δικαιοσύνη, δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος).

Ελπίζομε στη βοήθεια όλων των δημοτικών παρατάξεων, όλων των δημοτικών συμβούλων αλλά και κάθε τυχόν άλλου εμπλεκόμενου ώστε όλες οι καταγγελλόμενες υποθέσεις να διερευνηθούν πλήρως.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί