Στη Δικαιοσύνη εναντίον του Β. Κικίλια ο Ν. Παρασκευόπουλος

Στη Δικαιοσύνη πρόκειται να προσφύγει ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλος για τη νέα προσπάθεια συκοφάντησης του προσώπου του με αφορμή το ΚΕΘΕΑ.

«Η σύνδεση του προσώπου μου με το έγκλημα συνεχίζεται πολύ καιρό. Η εκτόξευση ειδήσεων ότι “ο Παρασκευόπουλος απελευθερώνει εγκληματίες” γίνεται από τον κ. Κικίλια στη Βουλή» ανέφερε μιλώντας στον ρ/σ Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης και την εκπομπή «Ορθά-Κοφτά» με τον Απόστολο Λυκεσά.

«Είναι αυτονόητο πως όποια παράνομη πράξη προκύπτει από το πόρισμα πρέπει να αντιμετωπιστεί με το κατάλληλο τρόπο και ποινικά αλλά και με εσωτερική αλλαγή, που νομίζω έχει γίνει, ώστε πλέον να μην υπάρχει η οποιαδήποτε δυσλειτουργία. Το ΚΕΘΕΑ έχει 110 μονάδες και το πρόβλημα σημειώθηκε σε μία, το ΚΕΘΕΑ λειτουργεί από το 1983 και πρώτη φορά παρουσιάστηκε ένα τέτοιο πρόβλημα. Δεν μπορεί να αμαυρώνεται ένας οργανισμός διαχρονικά που προσφέρει ένα σωτήριο έργο σε ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα στην υγεία τους έτσι ώστε με τις δικές τους δυνάμεις να σηκωθούν και να ζήσουν περήφανα τη ζωή τους» τόνισε ο Ν. Παρασκευόπουλος.

«Το έργο αυτό το γνωρίζει η κοινωνία για αυτό και υπάρχει τέτοια συμπαράσταση στο ΚΕΘΕΑ, είναι κόσμημα σε παγκόσμιο επίπεδο στον χώρο της απεξάρτησης που έχει κερδίσει και διακρίσεις. Στηρίζεται στην αλληλεγγύη, την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη. Με τα ψέματα που ο υπουργός εισφέρει αυτά μπαίνουν σε κίνδυνο. Αμαυρώνει σε βάθος χρόνου και στο σύνολό του το ΚΕΘΕΑ. Τα ψεύδη αφορούν ως συνήθως και το πρόσωπό μου και η στοχοποίηση επίσης. Μόνη μου λύση είναι πλέον η προσφυγή στη Δικαιοσύνη καθώς με συνδέει [σ.σ. ο υπουργός Υγείας] με όλες τις ατασθαλίες και τα εγκλήματα που εμφανίζονται μέσα από το πόρισμα» κατέληξε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί