Όλα εξηγούνται: Δημοσιογράφοι στο pay roll της Novartis, με εκατοντάδες χιλιάδες € ετησίως για να “βάζουν πλάτη”! (βίντεο)

“Υπάρχει λίστα που όταν βγει στην δημοσιότητα η ελληνική κοινή γνώμη θα καταλάβει γιατί κάποιοι σιωπούν”

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο δικηγόρος των προστατευόμενων μαρτύρων στην υπόθεση του Novartis_Gate, Παύλος Σαράκης. Αποκάλυψε ότι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι ήταν στη λίστα πληρωμών της αμαρτωλής εταιρείας με σκοπό να …σιωπούν. 

Δείτε ακόμα: Καταρρίπτει τα περί «σκευωρίας» και «Ρασπούτιν» για το σκάνδαλο Novartis το Συμβούλιο Εφετών

Μιλώντας στο KONTRA – το οποίο είχε προγραμματίσει την προβολή του ντοκιμαντέρ για την Novartis – ο κ. Σαράκης μίλησε για δημοσιογράφους που πληρώνονταν από την Novartis Hellas με στόχο να προωθούν τα συμφέροντα της εταιρείας και να σιωπούν.

Δείτε: Novartis: Οι αποδείξεις του σκανδάλου, από τα στοιχεία του FBI- Το ντοκιμαντέρ της ελβετικής tv με μετάφραση

Οι δηλώσεις-φωτιά του Σαράκη 

«Γιατί δεν προβάλεται η μεγάλη υπόθεση που συγκλονίζει και την Ελβετία που είναι η έδρα της εταιρείας αλλά και όλο τον κόσμο είναι ότι η Novartis Hellas είχε έναν μεγάλο προϋπολογισμό για τους συναδέρφους σας. Κάθε χρόνο έδινε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ο προϋπολογισμός της για να πηγαίνουν σε διάφορα ΜΜΕ και σε δημοσιογράφους συγκεκριμένους».

Δείτε επίσης: #Novartis_Gate: Πάρτι μίζας με «πλυντήριο» ανύπαρκτα ΜΜΕ

«Υπάρχει λίστα που όταν βγει στην δημοσιότητα η ελληνική κοινή γνώμη θα καταλάβει γιατί κάποιοι σιωπούν. Έχουν ένοχη σιωπή πολλοί συνάδερφοί σας. Για αυτό θέλουν να κρύψουν την αλήθεια από την ελληνική κοινωνία γιατί πρόκειται για ένα μεγάλο σκάνδαλο που παίχτηκε εις βάρος του Έλληνα πολίτη. Το γνώριζαν το σκάνδαλο. Ήταν κοινό μυστικό αλλά σιωπούσαν γιατί είχαν εξαγορασμένες συνειδήσεις».

«Υπάρχει λίστα με δημοσιογράφους που χρηματίζονταν από την Novartis για να σιωπούν, για να συγκαλύπτουν και να προωθούν τα επιχειρηματικά συμφέροντα της συγκεκριμένης φαρμακοβιομηχανίας γιατί όπως ξέρετε τα φάρμακα δεν διαφημίζονται. Να καταλάβει η κοινή γνώμη γιατί αποσιωπήθηκε η υπόθεση αυτή όχι μόνο για πολιτικούς λόγους αλλά και για ιδιοτελείς σκοπούς γιατί ήταν στο pay roll της συγκεκριμένης φαρμακοβιομηχανίας».

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί