Novartis: email από το αρχείο Φρουζή αποκάλυψε η Γ. Παπαδάκου – Λειτουργούσε ως οιονεί υπουργός (Βίντεο)

Σε μια ηχηρή αποκάλυψη προχώρησε χθες η Γιάννα Παπαδάκου, καθώς σύμφωνα με email που διάβασε στο Kontra Channel, ο Φρουζής λειτουργούσε ως οιονεί υπουργός, ενώ είχε συνάντηση και με μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής, τότε θεσμικό παράγοντα του Υπουργείου Υγείας.

«Ο κ. Φρουζής έχει τρεις κατηγορίες κακουργήματα. Έχει απαγόρευση εξόδου από τον Φλεβάρη του 2018. Έχει κατηγορία για ενεργητική δωροδοκία, ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και για δωροδοκία για άλλα δύο φάρμακα που έγιναν την Άνοιξη του 2019», ανέφερε η κ. Παπαδάκου.

«Είναι πρόσωπο – κλειδί διότι από το αρχείο του υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία στην δικογραφία και στην αμερικάνικη και στην ελληνική. Έχουν κατασχέσει το αρχείο του. Κράταγε πάρα πολλά email», πρόσθεσε και σημείωσε: «Ο κ. Φρουζής είχε προνομιακή σχέση με τους πολιτικούς. Χρησιμοποιούσε ως άλλοθι ότι ήταν και πρόεδρος του ΣΦΕΕ. Συναντιόταν με πολιτικούς, όχι μόνο με υπηρεσιακούς παράγοντες».

«Έχω ένα mail 21 Οκτωβρίου του 2014 όπου ενημερώνει το γραφείο του για μία συνάντηση που έκανε με έναν θεσμικό παράγοντα του Υπουργείου Υγείας ο οποίος σήμερα είναι και μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής, της πλειοψηφίας».

«Φαίνεται πως έλυνε και έδενε ο κ. Φρουζής, του λέει για συνταγές, συμψηφισμούς, πως θα γίνει το χονδρεμπόριο. Λειτουργούσε δηλαδή ως οιονεί υπουργός ο κ. Φρουζής» πρόσθεσε η κ. Παπαδάκου.

Ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Καραγκούνης αντέδρασε έντονα στην αποκάλυψη αυτή.

kontranews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί