Στον Μενέλαο Μποκέα στελέχη της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

Στο Δήμο Μαλεβιζίου φιλοξενούνται οι προπονητικές εγκαταστάσεις του ΟΦΗ

Για τη σημασία που αποδίδει η ΠΑΕ ΟΦΗ όχι μόνο στην αθλητική, αλλά και την κοινωνική ανάπτυξη ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας στη διάρκεια συνάντησης που είχε με στελέχη του ΟΦΗ στο γραφείο του. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Ηλίας Πουρσανίδης, ο Τεχνικός Διευθυντής Τμημάτων Υποδομής Μανώλης Πατεμτζής, ο Συντονιστής Τμημάτων Υποδομής Σάββας Κωφίδης, ο Scouter Αλέξης Αλεξούδης.

Όπως είναι γνωστό οι προπονητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΟΦΗ και συγκεκριμένα το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο βρίσκεται στο Δήμο Μαλεβιζίου. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας ενημερώθηκε από τα στελέχη της ΠΑΕ για την παραγωγική διαδικασία, τη λειτουργία και τη δομή της ακαδημίας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Αθλητισμού, Νεολαίας & Εθελοντισμού Χαράλαμπος Κουτσογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας & Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Πετούσης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών Γρηγόρης Φασουλάκης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εξυπηρέτησης Πολίτη και Επιχείρησης Χρύσα Λυρώνη – Πάγκαλου και ο Ειδικός Συνεργάτης σε θέματα Αθλητισμού Νίκος Πατραμάνης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί