Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους μόνιμους κατοίκους του κέντρου

Στη Λότζια

Ανακοίνωση εξέδωσε η Συντονιστική Επιτροπή των κατοίκων του κέντρου Ηρακλείου, για την οργάνωση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας έξω από τη Λότζια. Αναλυτικά:

“Το  ερχόμενο Σάββατο  9 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11 το πρωί έξω από τη Λότζια οργανώνουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση  του Δήμου να ικανοποιήσει το αίτημα μας για κατοχύρωση  θέσεων  στάθμευσης για τους μόνιμους κατοίκους του κέντρου.

Θα γίνει συζήτηση για  να βρούμε τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους   πίεσης για να πετύχουμε το στόχο μας. Επίσης θα δημιουργηθεί μία οργανωτική δομή για το κίνημα ποιότητας ζωής στην πόλη του Ηρακλείου, τουλάχιστον  για τα πιο καυτά προβλήματα που έχουν ήδη καθοριστεί σε παλιότερες συνελεύσεις (κυκλοφοριακό, πράσινο, σκουπίδια, ηχορύπανση κ.α.).

Καλούμε  στη συγκέντρωση-συζήτηση όλους τους συμπολίτες μας, αλλά  και κάθε άλλο φορέα και συλλογικότητα που σχετίζεται με τα παραπάνω προβλήματα για να οργανώσουμε και να συντονίσουμε τις ενέργειές μας.  Χωρίς την κινητοποίηση και την ενεργό συμμετοχή των πολιτών δεν πρόκειται να δούμε καμιά βελτίωση στην πόλη μας. 

                          Ηράκλειο 3-11-19

Η Συντονιστική Επιτροπή των κατοίκων του κέντρου” 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί