Στα χέρια της αστυνομίας ο ληστής των σούπερ μάρκετ στο Ηράκλειο

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον ο δράστης των δύο ληστειών που σημειώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες σε σούπερ μάρκετ στην πόλη του Ηρακλείου.

Δείτε: Ένοπλη ληστεία σε σούπερ-μάρκετ σε κεντρική Λεωφόρο του Ηρακλείου

Ηράκλειο: Ληστεία σε σούπερ-μάρκετ με την απειλή όπλου

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άνδρα μέσης ηλικίας, ο οποίος είναι άστεγος.

Σε επιχείρηση που πραγματοποίησαν το πρωί αστυνομικοί στο Ηράκλειο, τον εντόπισαν και του φόρεσαν χειροπέδες.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, δύο υποθέσεις ληστείας οι οποίες διαπράχθηκαν την 23.10.2019 και την 01.11.2019 το βράδυ, στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου.

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη, 54χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για το αδίκημα της ληστείας.

Ειδικότερα, την 23.10.2019 το βράδυ, άγνωστο άτομο με την απειλή και χρήση όπλου αφαίρεσε από υπάλληλο καταστήματος το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

Επιπλέον, την 01.11.2019 το βράδυ, άγνωστο άτομο με την απειλή και χρήση όπλου αφαίρεσε από υπάλληλο καταστήματος το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 54χρονος διέπραξε τις εν λόγω ληστείες.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 54χρονος, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί