Κρήτη: Πλημμύρισε την ώρα του αγώνα το Κλειστό Γυμναστήριο

Λίγοι μόνο μήνες έχουν περάσει από τη διεξαγωγή του Final Four βόλεϊ στην Ιεράπετρα, όπου έγιναν σημαντικές εργασίες για την συντήρηση του κλειστού γυμναστηρίου και μέσα σε αυτές τη μόνωση της οροφής, η οποία δεν φαίνεται να λειτούργησε όπως θα έπρεπε.

Το προηγούμενο Σάββατο, την ώρα του αγώνα ΑΟΚ Ιεράπετρα-Αναγέννηση με λίγες μόνο σταγόνες βροχής που έπεσαν τον απόγευμα, η οροφή άρχισε πάλι να στάζει, με αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα.

Για το θέμα μίλησε στο Ράδιο Λασίθι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μανόλης Γεωργαλάκης, αλλά και ο προηγούμενος αντιδήμαρχος Μάνος Λουτσέτης.

Η οροφή όπως είπε ο κ. Γεωργαλάκης, είχε γίνει κανονικά σε μια μεγάλη έκταση δύο στρεμμάτων, όμως πιθανόν θα υπήρξε κάποια αστοχία η οποία φάνηκε τώρα την ώρα της βροχής. Ο εργολάβος που είχε κάνει τα έργα τους προηγούμενους μήνες έχει παραδώσει το έργο με εγγύηση, έχει ενημερωθεί για το πρόβλημα και είναι θέμα λίγων ημερών να έρθει για να το αποκαταστήσει.

Από την πλευρά του, ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Λουτσέτης θέλησε να ξεκαθαρίσει με τη σειρά του τις συνθήκες με τις οποίες έγινε το έργο, αναφέροντας πως το πρόβλημα θα αποκατασταθεί. Παράλληλα όμως θέλησε να καταγγείλει συμπεριφορές ορισμένων που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο γήπεδο, οι οποίοι επιτέθηκαν λεκτικά σε μια υπάλληλο του Δήμου η οποία εργάζεται στο κλειστό γυμναστήριο, τονίζοντας πως πρόκειται για ένα απαράδεκτο περιστατικό.

Ράδιο Λασίθι

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί