Διορισμένα – από τον Κικίλια – μέλη «εισέβαλαν» στα γραφεία του ΚΕΘΕΑ

Οι εργαζόμενοι τους ενημέρωσαν ότι αφενός έχουν στάση εργασίας και αφετέρου έως ότου εγκριθεί από τη Βουλή η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και εκδικαστεί στο ΣτΕ η προσφυγή, δεν αναγνωρίζουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Σήμερα το πρωί και λίγη ώρα αφού κατατέθηκε η προσφυγή του ΚΕΘΕΑ στο Συμβούλιο της Επικρατείας από τον Νίκο Αλιβιζάτο, κάποια μέλη της διορισμένης από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, διοίκησης με τη συνοδεία του γενικού γραμματέα Δημόσιας Υγείας, Παναγιώτη Πρεζεράκου, θέλησαν να συνεδριάσουν στα κεντρικά γραφεία του φορέα.

Οι εργαζόμενοι τους ενημέρωσαν ότι αφενός έχουν στάση εργασίας και αφετέρου έως ότου εγκριθεί από τη Βουλή η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και εκδικαστεί στο ΣτΕ η προσφυγή, δεν αναγνωρίζουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Τελικά η συνεδρίαση δεν πραγματοποιήθηκε και στη συνέχεια όλοι αποχώρησαν από τα γραφεία. Αύριο θα γίνει η έκτακτη πανελλαδική γενική συνέλευση στην οποία συγκάλεσαν χθες οι εργαζόμενοι μετά από έκτακτη συνεδρίαση ύστερα από την ανακοίνωση των ονομάτων από τον κ. Κικίλια.

Η πλειονότητα των μελών και αναπληρωματικών μελών, που μπορεί να είναι καθ’ όλα άξιοι επιστήμονες, δεν έχει καμία σχέση με την απεξάρτηση και τις κοινότητες, ούτε εθελοντικά.

Εφημερίδα των Συντακτών

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί