Η ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο γίνεται ταινία κινουμένων σχεδίων

Η ιστορία του μοιάζει να είναι βγαλμένη από ταινία, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινή. Μόλις στην ηλικία των 24 ετών, ήδη ανήκει στην ελίτ του NBA, καθώς ανακηρύχθηκε MVP του ΝΒΑ, τίτλος που έχει δοθεί σε θρύλους του ΝΒΑ, όπως ο Μάτζικ Τζόνσον, ο Λάρι Μπέρντ και ο Μάικλ Τζόρνταν. Παράλληλα, o Γιάννης Αντετοκούνμπο πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού σε λίγες εβδομάδες θα γίνει μπαμπάς.

Ο Γιάννης ξεχώρισε για την αγωνιστικότητά του στη ζωή πριν ακόμα πιάσει στα χέρια του την μπάλα του μπάσκετ. Η αστείρευτη θέληση για επιβίωση και η μεγάλη βοήθεια που δόθηκε στη διαπαιδαγώγησή του οδήγησαν τον «Greek Freak» στο αμερικανικό όνειρο.

Το πρωί του Σαββάτου (2/11), ο αρχισυντάκτης του ethnos.gr, Τάσος Οικονόμου, μέσα από την εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» του OPEN, αποκάλυψε πως η ζωή του Γιάννη Αντετοκούμπο πρόκειται να γίνει ταινία κινουμένων σχεδίων. «Είναι η κλασική περίπτωση Σταχτοπούτας. Του ανθρώπου που πούλαγε cd και έχει φτάσει πλέον να είναι ένας από τους πλουσιότερους παίκτες του NBA. Δεν έχει μια καθημερινή ιστορία για αυτό η νέα ψυχαγωγική πλατφόρμα του Disney Plus που θα αρχίσει να λειτουργεί στις 2 Νοεμβρίου, παίρνει τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούμπο και την κάνει ταινία κινουμένων σχεδίων».

Έθνος


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί