“Περίεργα παιχνίδια” στις πλάτες εργαζομένων της G4S από τη διοίκηση του εκλεκτού του Μητσοτάκη

Νέα καταγγελία, η οποία στάλθηκε σ’ αυτό, δημοσιεύει το SecurNews.gr, για την εταιρεία G4S, υπό τη διοίκηση του σημερινού διοικητή της Ε.Υ.Π κ Παναγιώτη Κοντολέοντα.

Αυτή τη φορά η καταγγελία αφορά σε «παιχνίδια» του κ Κοντολέοντα,  σε βάρος εργαζομένου του και προς το συμφέρον της πολυεθνικής G4S, 

στην οποία ήταν Γενικός Διευθυντής μέχρι μία εβδομάδα μετά τις εκλογές,  οπότε και παραιτήθηκε και τοποθετήθηκε διοικητής στην Ε.Υ.Π,  με προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το ιστορικό

Ο καταγγέλλων Χ.Τ. 43 ετών, έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού,  καταγγέλλει εγγράφως στο Σ.ΕΠ.Ε Ελευσίνας,  ότι εργαζόταν ως προσωπικό ασφαλείας στην G4S μέχρι και τις 2.7.2018, οπότε πιέσθηκε από τον συνδικαλιστή-εργαζόμενο  της G4S κ Ι. Γ. ο οποίος είχε αναλάβει να τον πιέσει,  υπό το φόβο της επερχόμενης απόλυσής του, και να τον πείσει με παραπειστικά επιχειρήματα,  πως τον συμφέρει να μετατραπεί από εργαζόμενος σε «ελεύθερο επαγγελματία», αφού η αμοιβή του/ώρα θα ήταν κατά 1,10€ περισσότερη και έτσι… να συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες φύλαξης σε πελάτες της G4S ..

Μάλιστα ο εργαζόμενος-συνδικαλιστής της G4S κ Ι.Γ  για να πείσει τον εργαζόμενο Χ.Τ για το αγαθό των προθέσεών του, του ανέφερε πως του είχε εξασφαλίσει συνεργασία με τον υπεργολάβο της G4S κ Δ. Μ., – πρώην εργαζόμενος-επόπτης και αυτός  της G4S- και διαχειριστή της Ι.Ε.Π.Υ.Α. (Ιδιωτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας), DLS M.IKE.

Αφού ο Χ.Τ πείσθηκε από τον εργαζόμενο-συνδικαλιστή της G4S κ Ι.Γ, υπέγραψε μια εξουσιοδότηση στο όνομα κάποιου κ Βασιλάκη, λογιστή του  κ Δ. Μ, την οποία και παρέδωσε στον εργαζόμενο-συνδικαλιστή της G4S κ Ι.Γ  μαζί με τους κωδικούς του, του TAXIS NET για να του κάνουν έναρξη επιτηδεύματος, ως «ελεύθερο επαγγελματία».

Ας σημειωθεί πως ο καταγγέλλων X.T δεν γνώριζε το λογιστή του κ Δ. Μ,  κ Βασιλάκη,  ο οποίος όχι μόνο του έκανε έναρξη επιτηδεύματος δίχως ο καταγγέλλων να του καταβάλει αμοιβή, αλλά κράτησε στο γραφείο του και όλα τα φορολογικά του στοιχεία (Τ.Π.Υ & σφραγίδα).

DLS M.IKE  Ι.Ε.Π.Υ.Α  (Ιδιωτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας).

O καταγγέλλων X.T ξεκίνησε συνεργασία ως «ελεύθερος επαγγελματίας»  με την εταιρεία DLS M.IKE,  και προσωπικά με τον κ Δ. Μ, διαχειριστή της, ο οποίος του ανέθετε να συνεχίζει να φυλά… πελάτες της G4S. Συγκεκριμένα ο Χ.Τ φυλούσε τα Διόδια Ρουπακίου και τις αποθήκες Κωτσόβολου στη Μαγούλα, σε υπηρεσίες που εκπονούσε ο διευθυντής της DLS M.IKE κ. Δ.Χ.

Οι 4 «υπεργολάβοι»

Κάποια ημέρα ο κ Δ. Μ επισκέφτηκε τον Χ.Τ την ώρα που αυτός φυλούσε τις αποθήκες Κωτσόβολου, πελάτη της G4S,  στη Μαγούλα και του πήγε ακόμη 4 συμβάσεις από Ι.Ε.Π.Υ.Α (Ιδιωτικές Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας),

OCEANIC SAFETY με ε΄δρα στο Αίγιο

OCEANIC SECURITY

FREELANCE SECURITY

MANNED SECURITY

που διατηρούσαν σχέση υπεργολαβίας με την G4S, εταιρεία που διεύθυνε ο κ Παναγιώτης Κοντολέοντας σημερινός διοικητής της Ε.Υ.Π, και του ζήτησε να τις υπογράψει, με την υπόσχεση πως έτσι δεν θα έμενε ποτέ από δουλειά.

Στην ίδια αυτή φύλαξη,  κάθε 10 του μήνα ο κ Δ. Μ πήγαινε στον καταγγέλλοντα Χ.Τ και τα τιμολόγια που εξέδιδε εκείνος ή οι λογιστές του,  για λογαριασμό των υπολοίπων τεσσάρων υπεργολάβων, (OCEANIC SAFETY με έδρα στο Αίγιο, OCEANIC SECURITY, FREELANCE SECURITY, MANNED SECURITY)  για να τα υπογράψει. Ενώ όπως αναφέρει ο καταγγέλλων, παρείχε υπηρεσίες μόνο σε 1 υπεργολάβο, στην DLS M.IKE,  από τις 5 Ι.Ε.Π.Υ.Α. υπεργολάβους της G4S.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα  Χ.Τ,  ουδέποτε γνώρισε τον οποιοδήποτε εκπρόσωπό των υπολοίπων τεσσάρων Ι.Ε.Π.Υ.Α, όπως ο ίδιος αναφέρει στην καταγγελία του στο Σ.ΕΠ.Ε Ελευσίνας.

Ο κ Δ. Μ ή οι λογιστές του,  εξέδιδαν Τ.Π.Υ στους 5 διαφορετικούς υπεργολάβους, επειδή ο νόμος προβλέπει για τους ελεύθερους επαγγελματίες,  ότι θα πρέπει να παρέχουν υπηρεσίες σε περισσότερους από 3 υπεργολάβους, διαφορετικά θεωρείται εξαρτημένη σχέση εργασίας.

Δηλαδή από εκείνη τη στιγμή και μετά, ο καταγγέλλων  Χ.Τ εργαζόμενος-φύλακας μέχρι εκείνη τη στιγμή στην εταιρεία G4S του κ Παναγιώτη Κοντολέοντα,  φερόταν ότι συνέχιζε να παρέχει υπηρεσίες,  ως «ελεύθερος επαγγελματίας» πλέον… σε πελάτες της G4S, μέσω των 5 υπεργολάβων της G4S.

Συμβάσεις υπεργολάβων

Αξίζει να σημειωθεί πως οι 5 συμβάσεις «παροχής ανεξαρτήτων υπηρεσιών» των 5 υπεργολάβων με τον καταγγέλλοντα Χ.Τ,  είναι ίδιες (Παράγραφοι & Περιεχόμενο), παρότι είναι ανταγωνιστές μεταξύ τους.

Πελάτες της G4S

O καταγγέλλων Χ.Τ συνέχισε να παρέχει υπηρεσίες φύλαξης σε πελάτες της G4S όπως παρείχε και ως εργαζόμενός της, αλλά αυτή τη φορά ως «συνεργαζόμενος επιχειρηματίας» με την DLS M.IKE. και συγκεκριμένα τα Διόδια Ρουπακίου και τις αποθήκες Κωτσόβολου στη Μαγούλα.

ΣΤΟΛΗ G4S

Ο καταγγέλλων Χ.Τ  φορούσε στολή της G4S, την οποία παρέλαβε από την G4S, όταν προσλήφθηκε ως εργαζόμενός της. Ο κ Κοντολέων δεν του ζήτησε να την παραδώσει όταν παραιτήθηκε από εργαζόμενος αλλά του την άφησε, αφού θα συνέχιζε να παρέχει υπηρεσίες στους πελάτες της G4S,  μέσω της υπεργολάβου της G4S, DLS M.IKE.

Την  στολή και το αλεξίσφαιρο γιλέκο ο Χ.Τ τα παρέδωσε στην G4S,  στις 29.8.2019 όταν σταμάτησε να εργάζεται στον υπεργολάβο της,DLS  M.IKE

Ο ρόλος του συνδικαλιστή-εργαζομένου της G4S

O συνδικαλιστής-εργαζόμενος  της G4S κ Ι. Γ.,  ανέλαβε να πιέσει τον καταγγέλλοντα Χ.Τ,  υπό το φόβο της επερχόμενης απόλυσής του, και να τον πείσει με παραπειστικά επιχειρήματα,  πως τον συμφέρει να μετατραπεί από εργαζόμενος σε «ελεύθερο επαγγελματία» αφού η αμοιβή του/ώρα,  θα ήταν κατά 1,10€ περισσότερη.

Μάλιστα ο εργαζόμενος-συνδικαλιστής της G4S κ Ι.Γ  για να πείσει τον εργαζόμενο Χ.Τ για το αγαθό των προθέσεών του, του ανέφερε πως του είχε εξασφαλίσει συνεργασία με τον υπεργολάβο της G4S κ Δ. Μ, – πρώην εργαζόμενος-επόπτης και αυτός  της G4S- και διαχειριστή της Ι.Ε.Π.Υ.Α. DLSM.IKE.

Του απέσπασε μια εξουσιοδότηση στο όνομα κάποιου κ Βασιλάκη, λογιστή του κ Δ. Μ, την οποία και παρέδωσε στον εργαζόμενο-συνδικαλιστή της G4S κ Ι.Γ  μαζί με τους κωδικούς του, του TAXISNET για να του κάνουν έναρξη επιτηδεύματος ως «ελεύθερο επαγγελματία».

Ας σημειωθεί πως ο καταγγέλλων X.T δεν γνώριζε το λογιστή του κ κ Δ. Μ,  κ Βασιλάκη,  ο οποίος όχι μόνο του έκανε έναρξη επιτηδεύματος δίχως ο καταγγέλλων να του καταβάλει αμοιβή, αλλά κράτησε στο γραφείο του και όλα τα φορολογικά του στοιχεία (Τ.Π.Υ-Κωδικούς TAXISNET& σφραγίδα).

Ο ρόλος της λογίστριας Μ.Π

Κάποια στιγμή 3 μήνες μετά την έναρξη επιτηδεύματος του καταγγέλλοντα Χ.Τ ως «ελεύθερο επαγγελματία» που έκανε ο λογιστής κ Βασιλάκης, ο κ Δ. Μ άλλαξε λογιστή και συνεργάστηκε με τη λογίστρια κ Μ.Π που διατηρεί γραφείο στη Ν Ιωνία Αττικής,  η οποία πήρε όλα τα φορολογικά στοιχεία του καταγγέλλοντα Χ.Τ από τον κ Βασιλάκη και συνέχισε εκείνη να εκδίδει μηνιαίως τα Τ.Π.Υ των υπεργολάβων της G4S, που στη συνέχεια τα πήγαινε ο κ Δ. Μ στον καταγγέλλοντα προς υπογραφή.

Η ρήξη

Κάποια στιγμή ο καταγγέλλων Χ.Τ  διαπίστωσε πως οι υποσχέσεις του συνδικαλιστή-εργαζομένου της G4S, κ Ι.Γ ότι ως «ελεύθερος επαγγελματίας»  θα έχει καλύτερες απολαβές και συνθήκες δουλειάς ήταν ψέματα, αφού πλέον εργαζόταν 12ωρα με σταθερή ωριαία αμοιβή 4,30€/ώρα (δίχως νόμιμες προσαυξήσεις, ρεπό, Δώρο Χριστουγέννων & Πάσχα κλπ), ενημέρωσε τον κ Δ. Μ και ζήτησε από τη λογίστρια κ Μ.Π, να πάρει τα φορολογικά του στοιχεία και τη σφραγίδα του, και τα μετέφερε σε δικό του λογιστή.

Ο ιδιοκτήτης της DLSM. IKE

Από εκείνη τη στιγμή ο κύριος και ουσιαστικά μοναδικός εργοδότης του καταγγέλλοντα και  διαχειριστής της DLSM.IKE, που αρνείται τα καταγγελλόμενα,  άρχισε να του δημιουργεί προβλήματα και να τον αφήνει απλήρωτο, και σύμφωνα με όσα αναφέρει στην καταγγελία του στο Σ.ΕΠ.Ε Ελευσίνας του οφείλει μέχρι σήμερα αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Τα SMS του διευθυντή της DLSM.IKE

Αμέσως μετά τη ρήξη,  ο διευθυντής της DLSM.IKE κ Χ. έστειλε δύο sms στον «ανεξάρτητο επαγγελματία» Χ.Τ  και του έδινε εντολή να πάει το τιμολόγιο στην DLSM.IKE για να πληρωθεί. Συγκεκριμένα ανέφερε στα 2 μηνύματά του:

κ Χ. ,  κινητό 6974…090

22 Μαϊου 2019 – 12.09΄

Κύριε Τ. μετά την χθεσινή επικοινωνία σας με την εταιρεία (G4S😉 σας ενημερώνουμε ότι πρέπει να μας  αποστείλετε όπως κάνατε μέχρι τώρα πρώτα το τιμολόγιο σας για την παροχή υπηρεσιών ώστε να σας καταβάλουμε τα χρήματα. Ευχαριστώ

κ Χ. ,  κινητό 6974…090

30 Μαϊου 2019 – 17.00΄

Καλησπέρα σας κ Τ. Μετά από ενημέρωση που είχα από την εταιρεία (G4S😉 παρακαλώ όπως μεταβείτε στην εταιρεία DLS ώστε να προσκομίσετε το τιμολόγιο σας για να προχωρήσουνε στην πληρωμή του. Θα μας βρείτε τις ημέρες Δευτέρα,Τρίτη από 10.30 έως 12.30 Ευχαριστώ

Από την ανάγνωση των μηνυμάτων είναι ξεκάθαρο πως ο διευθυντής της DLSM.IKE, κ Χ., ενεργούσε για λογαριασμό της G4S αλλά και για λογαριασμό του υπεργολάβου της DLSM.IKE,  ρόλος που δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με τα καθήκοντά του.

Ας σημειωθεί στο σημείο αυτό,  πως το Μάιο του 2019 στην εταιρεία G4S Γενικός Διευθυντής ήταν ο σημερινός διοικητής της Ε.Υ.Π κ Παναγιώτης Κοντολέοντας.

Σ.ΕΠ.Ε

Ο καταγγέλλων Χ.Τ προσέφυγε στο Σ.ΕΠ.Ε Ελευσίνας στις 1.7.2019 όπου ανάφερε την αλήθεια και  ζήτησε διαμεσολάβηση.

Το Σ.ΕΠ.Ε κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους σε 4μερή συνάντηση.

Ο δικηγόρος της G4S, ενεργώντας με εντολή και ως πληρεξούσιος του κ Παναγιώτη Κοντολέοντα,  εμφανίστηκε  έπειτα από αναβολή που ζήτησε στις 7.8.2019, με υπόμνημα, το παρέδωσε και… αποχώρησε, παρά τις εκκλήσεις του αρμόδιου επιθεωρητή του Σ.ΕΠ.Ε να παραμείνει.

Στο υπόμνημα ο δικηγόρος της G4Sαναφέρει πως από την ημέρα που ο καταγγέλλων παραιτήθηκε, 27.6.2018,  δεν έχουν καμιά εργασιακή ή άλλη σχέση μαζί του, ή οποιουδήποτε τύπου συνεργασία,  δίχως φυσικά να εξηγήσει γιατί… του άφησαν τη στολή και το αλεξίσφαιρο γιλέκο και δεν το ζήτησαν πίσω, καθώς και γιατί τα παρέλαβαν μόλις ο καταγγέλλων σταμάτησε συνεργασία με την  DLS M.IKE, υπεργολάβο της G4S.

Περαιτέρω ο πληρεξούσιος δικηγόρος της G4S του κ Κοντολέοντα,  ανάφερε στο Σ.ΕΠ.Ε Ελευσίνας πως είναι αναρμόδιο να εξετάσει την προσφυγή του καταγγέλλοντα,  αφού όταν αυτός εργαζόταν στη G4S εργαζόταν σε άλλη περιοχή της Αττικής.

Οι 5 υπεργολάβοι έστειλαν δικηγόρους,  οι οποίοι στην πλειονότητά τους δεν γνώριζαν καν τα τηλέφωνα των εντολέων τους, σύμφωνα με μαρτυρία αυτόπτη και αυτήκοου μάρτυρα, (τα στοιχεία του είναι στη διάθεσή μας) και κατέθεσαν υπόμνημα στο οποίο επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν….

Ο καταγγέλλων Χ.Τ  στις 14.10.2019 προσέφυγε εκ νέου στο Σ.ΕΠ.Ε Ελευσίνας, και ζήτησε να σταλεί από το Σ.ΕΠ.Ε μηνυτήρια αναφορά προς την Εισαγγελία,  ώστε να διερευνήσει την υπόθεση σε βάθος, αφού η υπόθεση αυτή  είναι μηχανορραφία σε βάρος τουλάχιστον του Χ.Τ,  και το Σ.ΕΠ.Ε όπως υποχρεούται εκ του νόμου,θα τη διαβιβάσει αρμοδίως.

Τα ερωτήματα γι αυτή την ομολογουμένως «περίεργη» υπόθεση, που σίγουρα μπορεί να απαντήσει ο πρώην γενικός διευθυντής της G4S και σημερινός διοικητήςτηςΕ.Υ.Π κ ΠαναγιώτηςΚοντολέοντας, και αν δεν μπορεί ο ίδιος θα διερευνήσει η εισαγγελία, είναι τα πιο κάτω:

Ποια η ανάγκη της G4S να συμβληθεί με 5 υπεργολάβους στην Αττική,  όταν η ίδια διαθέτει κεντρικά γραφεία στη Μεταμόρφωση,  με πλήρη διοικητική και επιχειρησιακή υποστήριξη ;

Γιατί δεν συμβλήθηκε ο ίδιος ο κ Κοντολέων με τον εργαζόμενο του  Χ.Τ ως «ελεύθερο επαγγελματία», και συμβλήθηκε μαζί του μέσω των 5 υπεργολάβων;

Γιατί όταν ο καταγγέλλων Χ.Τ «παραιτήθηκε» από την G4S,  ο κ Κοντολέων δεν ζήτησε πίσω τη στολή και το αλεξίσφαιρο γιλέκο που του ανήκε;

Υπάρχουν και άλλοι εργαζόμενοι της G4S που ξαφνικά παραιτήθηκαν και έκαναν έναρξη επιτηδεύματος ως «ελεύθεροι επαγγελματίες»,  αλλά συνέχισαν να παρέχουν υπηρεσίες στη G4S;

Ποιος έδωσε εντολή στον συνδικαλιστή-εργαζόμενό της G4S κ Ι. Γ  να πείσει παραπειστικά  τον καταγγέλλοντα-εργαζόμενο Χ.Τ  να παραιτηθεί και να υπογράψει εξουσιοδότηση με την οποία του έκαναν έναρξη επιτηδεύματος, δίχως ο εργαζόμενος να καταβάλει αμοιβή στο λογιστή ?

Ενήργησε αυτόβουλα ο συνδικαλιστής-εργαζόμενος της G4Sκ Ι.Γ και εν αγνοία του κ Κοντολέοντα; Τι λόγο είχε ο συνδικαλιστής να ενεργεί προς το συμφέρον της G4S ; 

Τι ενέργειες έκανε ο κ Κοντολέων όταν πληροφορήθηκε τις ενέργειες αυτές του συνδικαλιστή-εργαζόμενου της G4S, κ Ι.Γ  ;

Πλήρωσε ο κ Κοντολέων και η G4S, ή κάποιος τρίτος  την αμοιβή του λογιστή κ Βασιλάκη για τις λογιστικές εργασίες (έναρξη κλπ) που έκανε εκείνος για λογαριασμό του καταγγέλλοντα Χ.Τ;

O λογιστής κ Βασιλάκης και η λογίστρια κ Μ.Π ενεργούσαν με εντολή του κ Κοντολέοντα ; Ποια η σχέση τους με την G4S?

Εμπλέκονται οι ίδιοι λογιστές και σε άλλες ενάρξεις επιτηδεύματος ως «ελεύθεροι επαγγελματίες» πρώην εργαζομένων της G4S?

Οι έδρες των 5 υπεργολάβων εκτείνονται από την Γλυφάδα  μέχρι Μαρούσι και ως υπεργολάβοι της G4S είναι ανταγωνιστές μεταξύ τους.  Πως γίνεται οι συμβάσεις τους, παροχής ανεξαρτήτων υπηρεσιών με τον καταγγέλλοντα Χ.Τ,  να είναι ίδιες (Παράγραφοι & Περιεχόμενο?).

Έχουν κοινό λογιστή? Πως βρέθηκαν ΟΛΕΣ, και οι 5,  στα χέρια του κ Μ. διαχειριστή της DLS M.IKE ?

Γιατί η DLS M.IKE διά του διαχειριστή της κ Μ.Δ. και του διευθυντή της κ Δ. Χ. εκπονούσε  τις υπηρεσίες του καταγγέλλοντα X.T (ρεπό-αργίες Πάσχα κλπ),   δικαίωμα που δίνει ο νόμος μόνο σε εξαρτημένη σχέση εργασίας ?

Γιατί η G4Sτου κ Κοντολέοντα διά των οργάνων της (αρχιφύλακες) έλεγχε τις υπηρεσίες του καταγγέλλοντα X.T με εφόδους,   δικαίωμα που δίνει ο νόμος μόνο σε εξαρτημένη σχέση εργασίας ?

Σε όλα αυτά τα ερωτήματα και σε αρκετά ακόμη, όπως πόσοι ακόμη εργαζόμενοι της G4S μετετράπησαν από εργαζόμενοι σε «ελεύθεροι επαγγελματίες» συνεργαζόμενοι με τους ίδιους ή άλλους υπεργολάβους,  που ενδεχόμενα  δε θα μπορεί να απαντήσει ο σημερινός διοικητής της Ε.Υ.Π κ Κοντολέων,  θα κληθούν να απαντήσουν – από τον αρμόδιο εισαγγελέα που θα χρεωθεί την υπόθεση  – όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Το σίγουρο είναι πως η G4Sμε τις αποφάσεις του κ Κοντολέοντα, σημερινού διοικητή της Ε.Υ.Π, απασχολούσε τους ίδιους εργαζομένους, σε πελάτες της, υπό την ιδιότητα του «ελεύθερου επαγγελματία», και έτσι δεν κατέβαλε στον ΕΦΚΑ εισφορές για τους ίδιους εργαζόμενους που απασχολούσε, δεν κατέβαλε στους μισθούς τους αλλά και στον ΕΦΚΑ τις προσαυξήσεις 25%-75%-100% για απασχόληση νύχτες και αργίες, και έτσι παρουσιάζει κέρδη σε βάρος όμως των εργαζομένων που τους μετέτρεψαν σε «επιχειρηματίες».

Το σίγουρο είναι επίσης πως την πληρώνει πάντα ο τελευταίος τροχός της άμαξας! Και αυτός είναι οι εργαζόμενοι που αγωνιούν καθημερινά για το αύριο… Ενώ ο κ Κοντολέων το εξασφάλισε, αφού μια εβδομάδα μετά την παραίτησή του από την G4S,  ο πρωθυπουργός της χώρας τον τοποθέτησε, και μάλιστα άλλαξε το νόμο για χάρη του, διοικητή στην Ε.Υ.Π.

Ερωτηματικό βέβαια παραμένει,  αν το ίδιο «περίεργα» θα σταματήσει η διερεύνηση της υπόθεσης αυτής η οποία έχει ξεκινήσει,  ή αν «περίεργο» θα είναι το αποτέλεσμά της,  μιας και εκ της θέσεως που κατείχε ο τότε γενικός διευθυντής της G4S και νυν διοικητής της Ε.Υ.Π, σίγουρα γνώριζε τα πάντα!

Ο κ Μητσοτάκης που τον επέλεξε για την θέση του διοικητή της Ε.Υ.Π,  τι άποψη έχει για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούν στο παρελθόν του “Αρίστου” του;

Σ.Π.

SecurNews.gr,

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί