Παρουσιάζονται εικονικές μαθητικές επιχειρήσεις της Κρήτης

Εσπερίδα “Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στην Εκπαίδευση”

Το Περιφερειακό τμήμα Αν. Κρήτης της Επιστημονικής Ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΕΟΕΔΕ) σε συνεργασία με το Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου, το H2B HUB και το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων (ΣΕΝ), καθώς και με τη συμμετοχή της Περιφερειακής
Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης, σας προσκαλούν στην Εσπερίδα με τίτλο “Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στην Εκπαίδευση” στις 05/11/2019 και ώρα 18:00 στην αίθουσα Καστελλάκη στο Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου, Κορωναίου 9.

Η εσπερίδα απευθύνεται σε μαθητές/τριες, εκπαιδευτικούς, επιχειρήσεις καθώς και στην τοπική κοινωνία. Σκοπός της εσπερίδας είναι να αναδείξει δημιουργικές και βιωματικές εκπαιδευτικές πρακτικές που συνδυάζουν την καινοτομία με την επιχειρηματικότητα και προάγουν τόσο την εκπαιδευτική διαδικασία, όσο και την διασύνδεση της με την τοπική κοινωνία.

Στην εσπερίδα θα παρουσιαστούν το πρόγραμμα του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων “Εικονική Επιχείρηση” για όσους εκπαιδευτικούς και μαθητές/τριες επιθυμούν να το υλοποιήσουν το σχ. έτος 2019-2020, το πρόγραμμα Student Entrepreneurship Lab του H2B HUB, το πρόγραμμα Tipping Point καθώς και καλές εκπαιδευτικές πρακτικές σχολικών μονάδων που συμμετείχαν στα παραπάνω προγράμματα.

Δήλωση συμμετοχής στο: https://forms.gle/eBuwjRybQwseCWgV6 (Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί